P1NKY rašė:Empyrean rašė:P1NKY rašė:Tekdavo ir man matyti tokį dangų prieš daug metų... Ir vėlgi nemanau, kad prie kiekvieno įdomesnio debesies/akmens reikia kabinti teorijas apie NPT ir žmonijos užvaldymą...
Na, purškimai amerikoje pradėti 9-10 dešimtmety, tad nieko keisto, čia nėra kažkas nauja, tiesiog dabar tuo labiau domimasi.
Cheminiai purškalai t.y tarkime pesticidai arba kitokios ūkinės paskirties cheminiai junginiai skirti ūkininkams kovoti prieš kenkėjus/parazitus, o nemanau, kad reiktų išvedinėti teorijas, kad lektūvai čia purškai nuodus ant miesto gyventojų...
Manau, paprasčiausiai tai neįmanoma, yra žmonių kurie tai pastebėtų ir pateiktų argumentų, apie tuos cheminius junginius, kad jie nuodyngi ir t.t... O dabar tai paprasčiausios lėktuvo uodegos su "visi prieš mus" prieskoniu.
Trumpai ir drūtai - visur galima atrasti (nors ir menką) galimybę priskirti konspirciją, o šiuo konkrečiu atvėju, tai manau jeigu užsiimti tokiu žaidimu tai nebent napalm'as, nes čia tų dalelių teorijos tai neatrodo įdomiai...
Ukininkams kovoti pries kenkejus/parazitus? Pas mane kaime nuo bulviu pasodinimo kiek buvau per 2 menesius savaitgaliais ten nuvykes visa laik matydavau tuos lektuvus skradancius ir purskiancius ta bruda. Atejo laikas kolorado vabalams grauzti bulves, lektuvai toliau skraide ir vabalai sau toliau sekmingai grauze bulves, kol su nuodu purkstuvu bulviu nenupurske, tol vabalai neisdvese. Ir pagalvok, miestuose zmones labai daug visko augina? Ir netik miestuose, kaimuose, laukuose, purskia pagret visa Lietuva. Ir jeigu reiktu purkst nuodus nuo parazitu ukininkavime(nezinau ar tokie metodai taikomi), tai paimtu atinkama vietove, atitinkamu laiku pora kartu ir nupurkstu, o ne pagret koznas savaites skersai isilgai.
Nezinai nesnekek. Kol yra versija, bet nera faktu, tai lieka konspiracija, kai as turiu faktu(na ne nenugincijimu irodymu), tai jau nebe konspiracija. Siuo atveju versija kad purskia kad isnaikint kenkejus/parazitus yra skysta konspiracija, kurios tu negali irodyt, ir kuria as galiu lengvai paneigt. Ir pagalvok, kas tau uz dyka purks nuo kenkeju. Nemokamas sūris tik pelėkautuose