Globalistų mėsa
Mutavusi pasaulio ir ne tik "politika"
Tema tolerancija, globalizacija, nacionalizmas, patriotizamas, žmogaus teisės ir patikėkit...
Tolerancija yra liga, diagnozė. Ar nepastebėjot žmonių švietimo masinį "pudrinimą" (valstybės teikiamą švietimą), kuris mokė tarnauti globaliai valdžiai.
Nepastebėjai?
Taip, tolerancija turi būti, bet sveiko proto ribose, neišsigimusi ir nedeformuota, nes kitaip atsiras žmonių, kurie šalins globalizacijos aukas ir bet kokiu atveju skėriai palaikys tai fašizmu arba anarchizmu. Analogiškai privis globalizacijos aukų - tolerancijos sąjungininkų - tolerantų ar kaip čia kitaip... pavadinkime juos dezinformacijos aukomis.
Kodėl tai yra blogai?
Toleranciją suprantame mes visi skirtingai, bet faktai lieka faktais. Paprasčiausias pavyzdys būtų toks:
Pydarastas (liaudiškai - homoseksualas, gėjus) sumąstė, kad reikia surasti sąjungininkų ir sukurti sau palankias gyvenimo sąlygas. Atsirado, vis gi... "ne barbarai esame", kas ten su kuo daro lovoje reikalus lieka tik jų paslaptimi ir tai ne mūsų reikalas (norėčiau, kad taip būtų). Gerai.. jie gali gyventi nežinioje (informacija BENT neprieinama vaikams). O kas vyksta dabar? Mes negalėjom atsisakyti išsigimėlių parado Vilniuje, nes esame Europos Sąjungoje ir turime būti tolerantiški (nors Lietuvos seimas parūpino Lietuvos gėjų sąjungai 345 tūkst. paramos). Gerai, vienas paradas, o po to kas? Tai gal dar zoofilų paradą galėjo padaryti, tai po 10 metų mūsų ateities jaunimas TOLERUOTŲ žmogžudžius, kurie bet kokiu atveju turėtų jau SAVO iškovotas teises. Gerai... vaikas auga šeimoje kur abu tėvai VYR. giminės... Na kas supranta bent kiek psichologijos paprasčiausių pagrindų, tam viskas turėtų būti aišku apie ką aš. Yra šioje scenoje du pagrindiniai variantai, kurie suteikia žmogui mąstymą, charakteris ir aplinkybės. Charakterį atmetame, nes pirmiausia dominuoja aplinkybės.
Jei abu tėvai vaiko neišleis į kiemą ir nupirks jam viską ko jis trokšta (žaislai, pc, Ipod, chu*) ir juo rūpinsis perdėtai. (jie žino kas vaikui bus kai klasiokai sužinos kokioje šeimoje jis auga...) Na čia buvo tik primityvi versija.
Kitas dalykas, svarbesnis, kai vaikas mato ir mokinasi augdamas, kitaip tariant perimdamas informaciją iš savo mokytojų... "Primeskit" 10 metų vaikas atidaro miegamojo duris, o ten du vyrukai... (fui)... Tai trauma nr1., kitų numerių nevardinsiu, nes mano nervai nėra tokie jau ir šalti. Paprasčiausiai, su kuo būni - toks ir tampi.
Aplinkybės išmoko toleruoti kitus (švietimas čia įskaitytas), bet kaip ir viskas mutuoja... Jums pvz. gal reikia?... žodžiu skaityk
Įsivaizduojat savo ateitį? - ne, o aš nujaučiu. Jei galvoji, kad aš šamanas - tu adaptas. Ar nejaučiat, kad tos "žmogaus teisės" jau per daug išpūstos? Pydarastai (nu čia tie visi, kuriuos skatina toleruoti) daro sau palankius įstatymus, o kitiems juos apmažina. Kur mano teisės dingo? Aš nenoriu, kad vaikai vaikščiotų pasaulyje kur normalu, kad pas Petrą yra puikūs tėvai - Jonas ir Antanas.
Čia tik vienas iš 9 mln. pavyzdžių, patikėkit, nes nežadu jų čia vardinti.
Aš pavyzdžių nenoriu čia detaliau rašyti, nes nesuprantu kaip taip galima morališkai pasiduoti kitų įtakai (švietimui) ir pats pagailėsiu savo sveikatos (nervų), nes vaizduotę turiu lakią, bet sunku man apie tai galvoje vartalioti vien pagalvojus apie V+V...
Visų homoseksualų, etikos, švietimo ir t.t. institucijų priešas, dezinformacijos žudikas.