Mutavusi pasaulio ir ne tik "politika"

Valdžios formavimas, taisyklės, santykiai, konspiracijos, teorijos, tendencijos, strategijos, socialinių ir moralinių normų sistemos.

Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

19 Vasaris 2011

Re: Mutavusi pasaulio ir ne tik "politika"

mindaugz69 vis kalbi apie tolerancija ir žmogaus teises, bet kitų netoleruoji, kad ir iš tokių pasisakymų:
Krikščionių bažnyčia su 2 mlrd tikinčių avinų praktikuoja "Fetišizmą - negyvi objektai" jau labai ilgą laiką. Reik netoleruot jų :D

prieštarauji pats sau ir galima čia nieko daug nevartyt nori gėjų sąskaita uždraust kitus ir tiek......

Besidomintis
Besidomintis

20 Vasaris 2011

justis90 rašė:mindaugz69 vis kalbi apie tolerancija ir žmogaus teises, bet kitų netoleruoji, kad ir iš tokių pasisakymų:
Krikščionių bažnyčia su 2 mlrd tikinčių avinų praktikuoja "Fetišizmą - negyvi objektai" jau labai ilgą laiką. Reik netoleruot jų :D

prieštarauji pats sau ir galima čia nieko daug nevartyt nori gėjų sąskaita uždraust kitus ir tiek......

Siūlau tau atidžiau pasiskaityt ir labiau pasistengti perprasti. Nes šį kartą tau to padaryti nepavyko...
"Krikščionių bažnyčia su 2 mlrd tikinčių avinų praktikuoja "Fetišizmą - negyvi objektai" jau labai ilgą laiką." - tai faktas. Jei žinai argumentų paneigiančių šį faktą - laukiu su nekantrumu.
"Reik netoleruot jų :D" IRONIJA! Toje temoje aš aiškiai pasisakiau už toleravimą visų kas niekam nekenkia. Taigi, kalbant apie konkretų krikščionių iškrypimą/nukrypimą - fetišizmą, kuris niekam nekenkia, aš aiškiai pasisakiau už jų toleravimą, priešingai nei mano oponentas siūlęs visiems iškrypėliams nelysti į akis ir nerodyti blogo pavyzdžio vaikams....

"prieštarauji pats sau ir galima čia nieko daug nevartyt" - manau jau kaip ir paaiškinau/įrodžiau, kad pats sau šiuo atveju tikrai neprieštarauju. Jei ne, laukiu tavo paaiškinimo/įrodymo kur aš sau prieštarauju.

"nori gėjų sąskaita uždraust kitus ir tiek......" KĄ???? Ką aš noriu uždrausti????
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

20 Vasaris 2011

Netolerancija ir būtų ėjimas prie uždraudimo, toliaiu sakai fetišizmą? 2 įsakymas iš 10 Dievo:
Nedirbsi sau drožinio nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje ir kas yra čia, žemėje, ir kas yra vandenyse po žeme. Jiems nesilenksi ir jų negarbinsi, nes aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas, skiriantis bausmę už tėvų kaltę vaikams – trečiajai ir ketvirtajai kartai tų, kurie mane atmeta, bet rodantis ištikimą meilę iki tūkstantosios kartos tiems, kurie mane myli ir laikosi mano įsakymų.

Katalikai pakeitė šį įsakymą į II. Netark Dievo vardo be reikalo.

Tai va pasakyta aiškiai, kad jokių dirbinių nesidaryti

Besidomintis
Besidomintis

20 Vasaris 2011

"Netolerancija ir būtų ėjimas prie uždraudimo"
Apie ką tu čia šneki?

"2 įsakymas iš 10 Dievo:
Nedirbsi sau drožinio nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje ir kas yra čia, žemėje, ir kas yra vandenyse po žeme. Jiems nesilenksi ir jų negarbinsi, nes aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas"
Na, klūpavimas prieš altorių, bučiavimas jėzaus ant kryžiaus kojų, paveikslų su jėzum, marija šventumas... mankšta per pamaldas (klauptis, stotis, sėstis)...
Ne fetišizmas? Ne stabmeldystė?

"aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas"
sakytum žmogiška savybė :D

"skiriantis bausmę už tėvų kaltę vaikams – trečiajai ir ketvirtajai kartai tų, kurie mane atmeta, bet rodantis ištikimą meilę iki tūkstantosios kartos tiems, kurie mane myli ir laikosi mano įsakymų."
Tikras teisingumo pavyzdys - bausti ketvirtą kartą, už tai, kad jos proseneliai ponui dievui neįtiko :D
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

20 Vasaris 2011

"Netolerancija ir būtų ėjimas prie uždraudimo"
Apie ką tu čia šneki?

Tą patį kas vyksta su žmogaus teisėmis, žingsnis po žingsnio viskas yra apribojma ir tiek. Einama link tos nuomonės, kad teisinga yra tokia kokią tau nurodo valdžia, kad ir su gėju toleranacija. Dabar labiau galiojantis yra Naujasis testamentas taigi dabar išsigelbėjimas yra per Jėzų, tačiau dievas nebaus kartų kadangi yra pasakyta: Jn 14, 1–6 „Aš esu kelias, tiesa ir gyvenimas. Niekas nenueina pas Tėvą kitaip, kaip tik per mane“.Aš esu prisikėlimas ir gyvenimas. Kas tiki manimi, nors ir numirtų, bus gyvas. Ir kiekvienas, kuris gyvena ir tiki manimi, neragaus mirties per amžius“ (Jn 11:25-26).

Su fetišizmu suklydai

Besidomintis
Besidomintis

20 Vasaris 2011

"Su fetišizmu suklydai"
Ne, nesuklydau. Monoteistinės religijos išlaikė kai kuriuos fetišus, pvz., krikščionybėje kryžius.
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

20 Vasaris 2011

Nedirbsi sau drožinio nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje ir kas yra čia, žemėje, ir kas yra vandenyse po žeme. Jiems nesilenksi ir jų negarbinsi, nes aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas"

Besidomintis
Besidomintis

20 Vasaris 2011

Čia tas pats, kaip aš užrašyčiau ant popieriaus (ar seimas priimtų įstatymą) - korupcijos nėra, niekas neima ir neims kyšių už nieką. Ir po to kas nors rodytų tą rašliavą ir sakytų - Lt korupcijos nėra.
Atrodo, kad tu bažnyčioj nebuvęs... Arba labai menkai būtum susipažinęs su katalikybe.
Nueik į bažnyčią ir pasižiek ką jie ten su jėzum ant kryžiaus išdarinėja, ten kur gali bažnyčios yra po kuriuo "šventintas" vanduo...
O gal tu evangelikas/protestantas? Buvau jų vestuvėse, tai visai patiko :) Pasakė gyvą šiuolaikišką pamokslą, o dievą minėjo tik dainelę dainuojant - dievas yra meilė :)
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

20 Vasaris 2011

Katalikai yra iškraipę Biblinę tiesą, jie net pakeitė vieną iš 10 įsakymų tam, kad prisidarytų visokių stabų.

Besidomintis
Besidomintis

20 Vasaris 2011

Būtent :)
Va dar jei pripažintum, kad Jėzaus mokymas Biblijoje yra belenkaip iškraipytas ir dar reikia pagaišti laiko atsirenkant kur tikrieji jo žodžiai, tai mes beveik visai sutartume! :)
Na aišku - lieka dievo buvimo klausimas ir meldimasis jam :)

Dauguma
Dauguma

20 Vasaris 2011

nebloga tema :) tik gincas kazkoks vaikiskas,krastutinumai visur.visi nori laisviu ,teisiu,nori kad juos visi toleruotu ir gerbtu.kur yra ta riba ,iki kurios reikia toleruoti visokias religijas ir iskrypimus ? kas nubrezia ta riba?
pati gamta sukure hormonus ,kvapus...patele ir patina.taip kad apie kokia dar tolerancija iskrypimams galime kalbet.reikia tuos zmones rodyti ne kaip tokius kokie jie geri ir zaidzia su meskiukais ,o kad jie yra ligoniai,ir mokyti musu vaikus kad jie ta liga nesusirgtu.ir tegu neaiskina jie tai ka jie daro yra normalu.
mano nuomone tokia,kad du ar keli suauge zmones tegu daro kas jiem yra priimtina ir tai tegu buna ju mazyte paslaptis,taip islieka kazkokia romantika.o nesti i gatve ir rodyti savo isdraskyta sikna vaikams.nu cia i jokius remus netelpa.paprasciausiai jie parodo savo tustybe ir nepagarba kitiems.
kas del religijos,galima kalbet metus.aklas paklusimas,mylintis tevas kuris nutrenks i pragara uz menkiausia nuodeme,bet atleis jei jam atgailausi.man tai panasu i galingo zmogaus, turincio visa valdzia ir norincio kad jam visi paklustu, norus.10 dievo isakymu,idomus faktas,jie nukopijuoti is egipto mirusiuju knygos,parasytos pries 3 tukstancius metu iki kristaus,ir jie kompensuoja tuos galingo vyro norus.
gejams reiketu pasimokyt is religijos.norint gauti,reikia ir duoti kazka.pvzd tokiu kaip 10 dievo ysakymu.
bukim savo vietose zmones,leiskit gyventi salia esantiems ir gerbkim juos.tilpsim manau visi sioje zemeje.tik duokim pasirinkti vaikams kuriuo keliu jiems eiti.ir mokyti juos pagal tai kaip yra gamtoje o nepirsti nuomones kad yra normalu gejei arba paklusti kazkokiam dedei kuris nutrenks i pragara jei vakare nepasimelsi.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

21 Vasaris 2011

Teisingai Piramide rašo.Aš pritariu.Aišku mindaugz69 tuoj apvers viską aukštyn kojom ir suras kaip pakritikuoti... :susijaudines:

Besidomintis
Besidomintis

21 Vasaris 2011

"tik gincas kazkoks vaikiskas,krastutinumai visur"
Konkrečiai kur? Paprastai tik vienas dalykas iš dviejų priešingybių/kraštutinumų būna teisingas, pvz dievas yra vs dievo nėra, religijos skatina netoleranciją vs religijos skatina toleranciją ir t.t. Taigi, taip - tai kraštutinumai. Ir negali dievas būti ir nebūti arba religija (ta pati) skatinti toleranciją ir netoleranciją vienu metu... Nebent tu ne tai turėjai omeny...

"kur yra ta riba ,iki kurios reikia toleruoti visokias religijas ir iskrypimus ?"
Ta riba IKI netolerancijos, smurto, kitų laisvės pažeidimo. Jeigu tai niekam nekenkia ir neskatina niekaip kenkia, bet tai tiesiog mums nepatinka - tai jau čia tik mūsų problema :) Kad nepatinka, tai nėra blogai, bet jei nepatikus ketinama smurtauti ir dar kitus skatinama taip elgtis, tai jau yra blogai...

"kas nubrezia ta riba?'
Rašytiniai ir nerašytiniai įstatymai, kurie išplaukia iš kultūros. Neretai kultūros būna konservatoriškos, netolerantiškos, kartais priešingai - labai tolerantiškos. Kultūras įtakoja religijos, filosofijos... O galų gale tas riba kiekvienas nusibrėžia sau individualiai...

"pati gamta sukure hormonus ,kvapus...patele ir patina"
Panašu, kad ta pati gamta sukūrė pydarus, hermafroditus, lezbietes ir t.t....

"taip kad apie kokia dar tolerancija iskrypimams galime kalbet"
apie pačią elementariausią - jei iškrypėliai niekam nekenkia, tai kodėl mes jiems turime kenkti? Juk galų gale iškrypėliais jie vadinami tik dėl to, kad yra mažumoje...

"reikia tuos zmones rodyti ne kaip tokius kokie jie geri ir zaidzia su meskiukais"
Reikia tuo žmones rodyti? Kas čia - cirkas? :D Ar muziejus, o jie eksponatai? :) Kokie jie rodosi, tokius juos ir rodo.

"o kad jie yra ligoniai"
Jie ir yra ligoniai. Tik jų liga niekam nekenksminga.

"mokyti musu vaikus kad jie ta liga nesusirgtu"
Na ir kaip tu savo vaikus mokytum, kad jie nesusirgtų pydarizmu? :) Ar galima ką išmokyti, kad tas nesusirgtų liga??? Ar tai iš tikro liga, jei tereikia tinkamai mokyti/auklėti ir ja nesusirgs? Pydarų visada buvo ir visada bus. Ir jų būna iš įvairiausių šeimų, įskaitant ir labai konservatoriškas, religiškas... Jų buvo antikoj, viduramžiuose, naujuosiuose laikuose ir jų yra naujausiuose laikuose. Jų buvo Graikijoje, Romoje ir taip pat yra Vatikane, Irake, Irane, JAV ir Lietuvoje. Iš to peršasi išvada, kad nepaisant auklėjimo ar kultūrinės aplinkos pydarų buvo yra ir bus...

"rodyti savo isdraskyta sikna vaikams.nu cia i jokius remus netelpa.paprasciausiai jie parodo savo tustybe ir nepagarba kitiems."
Kur, kas ir kada gatvėje rodo savo išdraskytas šiknas??? Tiesiog iš smalsumo nueičiau pažiet :D

"gejams reiketu pasimokyt is religijos.norint gauti,reikia ir duoti kazka.pvzd tokiu kaip 10 dievo ysakymu."
Kuriame "dievo" įsakyme mokoma, kad norint gauti, reikia ir duoti?

"bukim savo vietose zmones,leiskit gyventi salia esantiems ir gerbkim juos.tilpsim manau visi sioje zemeje.tik duokim pasirinkti vaikams kuriuo keliu jiems eiti.ir mokyti juos pagal tai kaip yra gamtoje o nepirsti nuomones kad yra normalu gejei arba paklusti kazkokiam dedei kuris nutrenks i pragara jei vakare nepasimelsi."
BŪTENT!!! Tai ir sakau ;)

P.S. - kurioje tu klasėje, kad tau taip prastai lietuvių gramatika? O gal tu nelietuvė?
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

21 Vasaris 2011

Jeigu ir toliau taip tesis forumas pavirs visisku siukslynu, kur kazkoks idiotas-pedikas knisa visiem prota :p

Dauguma
Dauguma

21 Vasaris 2011

justis90 rašė:Jeigu ir toliau taip tesis forumas pavirs visisku siukslynu, kur kazkoks idiotas-pedikas knisa visiem prota :p

nemanau kad jis pedikas :) paprasciausias vaikas norintis pasigincyti ir kuriam truksta demesio :(
pakabintu jo paaugli sunu apsirukiusi zoles(uz kurios legalizavima kaip ir pasisako jis) koks plaukuotas pyderas tada pasikeistu jo nuomone apie visokiu pideru toleravima.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

21 Vasaris 2011

Viskas čia gerai. Visi turi teisę išreikšti savo nuomonę apgindamas ją svariais argumentais. Justis90, jei žmogus tau nepatinka, ignoruok jį, bet nereikia offtopic. Man taip pat homoseksualai ir lesbietės nepatinka, bet nenorint įžeisti jų aš ignoruoju tokias temas, taip kaip parašyta 8 taisyklėje.
Man NEĮDOMU nemokami pakvietimai, mafijos, fermos ir kitos socialinės nesąmonės!

Besidomintis
Besidomintis

21 Vasaris 2011

"pakabintu jo paaugli sunu apsirukiusi zoles(uz kurios legalizavima kaip ir pasisako jis) koks plaukuotas pyderas tada pasikeistu jo nuomone apie visokiu pideru toleravima."

Ne, nepasikeistų. Kvaila dėl vieno imti nekęsti visų nieko dėtų. Keli lietuviai apsivogė užsieny, tai dabar baisu prisipažinti lietuviu, nes iškart galvoja, kad vagis; Izraelis okupavo palestiną, bet tai nereiškia, kad visi žydai blogi; JAV okupavo Iraką, Afganistaną, kankina, žudo, bet tai nereiškia, kad visi amerikiečiai blogi. Tas pats su rusais, kinais, čigonais ir kuom tik nori.

O jei mano sūnų išprievartautų prisigėrus moteris? Turėčiau nekęsti alkoholio ir moterų? O jei jį išprievartautų juodaodis žydas čigonas? O kiek yra vyrų prievartautojų... Tai reiktų nekęsti visų vyrų??? :D Et vaikai vaikai... neapykantos pilni :( Kad tik nekęsti ko, o jei dar kokios grupės, kurios nekenčia dauguma, kad tik pasijusti kartu su ta dauguma kietu ar kieta, tai išvis tada gerai :(
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

06 Birželis 2011

Realistas
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

06 Birželis 2011

Jo, gerai čia :1grin:
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

07 Birželis 2011

mindaugz69 rašė: O kas sakė, kad jiems kas leis dulkins paukščius? Tai gyvūnų kankinimas, todėl vėlgi akivaizdžiai blogas.

Homoseksualizmas vyrų duete šeimoje vaikų atžvilgiu taip pat yra kankinimas. Todėl, vėlgi akivaizdžiai blogas. Deja, toleruojamas.

Besidomintis
Besidomintis

09 Birželis 2011

Empyrean rašė: Homoseksualizmas vyrų duete šeimoje vaikų atžvilgiu taip pat yra kankinimas. Todėl, vėlgi akivaizdžiai blogas. Deja, toleruojamas.

Kodėl tai vaikų kankinimas?
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

12 Liepa 2011

mindaugz69 rašė:
Empyrean rašė: Homoseksualizmas vyrų duete šeimoje vaikų atžvilgiu taip pat yra kankinimas. Todėl, vėlgi akivaizdžiai blogas. Deja, toleruojamas.

Kodėl tai vaikų kankinimas?

Nepilnavertė šeima, kadangi joks vyras neatstos mamos.

Besidomintis
Besidomintis

30 Liepa 2011

čia viso labo vertybinis nusistatymas :) Tai niekaip neįrodo šeimos pilnavertiškumo ar nepilnavertiškumo. Tai viena. O antra - kaip tai kankina? :) O trečia - tai kaip šeimos be tėvo irba mamos irba tėvų (augina seneliai ar kiti giminės ar negiminės) o kaip vaiknamiai? :)
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

05 Gruodis 2011

Jau kai pamaciau jo veida ir isgirdau kalbos maniera iskarto pasakiau sau nu tikras *PYP*.Veliau perskaiciau va sita straipsni...
http://www.15min.lt/naujiena/zmones/lietuviai/vytenis-pauliukaitis-viesa-buvusios-zmonos-ispazintis-jis-turi-sirdies-drauga-papildyta-geguzes-8-d-3-95853
Nezinau,nezinau kodel as ju taip nekenciu!Kodel tokie *PYP* i televizija turi patekti? :1undecided:

Ir naujiena aisku jau sena ir zino ja visi tikriausiai,bet pagalvojau uzmesiu.

mindaugz69 rašė:čia viso labo vertybinis nusistatymas :) Tai niekaip neįrodo šeimos pilnavertiškumo ar nepilnavertiškumo. Tai viena. O antra - kaip tai kankina? :) O trečia - tai kaip šeimos be tėvo irba mamos irba tėvų (augina seneliai ar kiti giminės ar negiminės) o kaip vaiknamiai? :)

http://www.15min.lt/naujiena/zmones/santykiai/sokiruojanti-realybe-berniukas-pradejo-lyties-keitimo-procesa-8-eriu-nes-visada-norejo-buti-mergaite-13-172526
Gerai tuoleruoti as juos dar pasiruoses,bet po velniu kas leido jiems vaikus auginti?!Prakeikti amerikonai!!! :1lipsrsealed: :1angry:

P.S. Tikriausiai sitie irgi masonai. :1laugh:

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

05 Gruodis 2011

Nera zodziu, kokie nesveiki zmones. Bet yra ir kita puse amerikieciu, kurie nekencia mazumu :1grin: Durniu salis visgi, europoj tokiu nesamoniu maziau.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

07 Gruodis 2011

Seksualiniu mazumu nereikia nei toleruoti, nei netoleruoti. Juos reikia gydyti. Homoseksualizmas yra tam tikros depresijos formos rezultatas.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

15 Sausis 2012

Matau, kad mano tema vis dar egzistuoja ir tai yra džiugu. Pasižiūrėkite ką aš radau. Ar jums, forumo lankytojai, šie žmonės atrodo psichiškai normalūs? Aš suprantu, kad žmonės turi laisvę, savo teises, bet ką jūs darytumėt jei jūsų vaikai tokie būtų? Šlykštumo viršūnė. Vien iš kalbos matosi, kad jie yra grėsmė visuomenei, atsikvošėkit, tolerastai!
Teisingai sako vienas iš narių, juos reikia gydyti.
Ankstesnis

• Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Autorius

Grįžti į Politika

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"