Tauriųjų metalų kainos (investavimas)
Šioje temoje rasite tauriųjų metalų kainas dabartiniu tiksliu kursu.
Kaip matome pasaulyje tvarkos nėra ir viskas juda nestabiliai. Investuotojų "pagavę" kampą gali pasipelnyti daug pinigų iš įvairių situacijų.
Dirbtina krizė privertė visiems biržų indeksus smukti, bet tai žinoma procesas, kuris truko ne ilgą laiką, o tiesiog buvo išpūstas ir tuo galėjo veiklūs žmonės pasinaudoti. Čia kaip kovų laukas, situacija vienas laimi kitas pralaimi. Šiuo atveju daug kas pralošė, o Aukso maišą nusinešė rinkos analitikai. Aišku, daugelis sakys, kad nuspėti neįmanoma savo gyvenimo, tai kaip nuspėsi pasaulinę rinką?!
Gerai linkstu prie pagrindinės temos esmės. Įdomiausia (ne tik man), ne tik kokie veiksniai įtakoja rinkos nestabilumą, o taip pat iš kokių žaliavų galima puikiai uždirbti.
Ne paslaptis, jog nafta, taurieji metalai neatsinaujina, pasiūla pasaulio rinkoje praktiškai globalinė, o paklausa priešingai - ne. Kuo mažiau lieka šių žaliavų - tuo brangesnė jų kaina tampa.
1990 metais liepos mėnesį buvo $21, o rugpjūtį paaugo iki $46 ir taip pradėjo augti. Nafta pasiekė rekordines aukštumas, ji šiandien kainuoja $88.83 už barelį, 2005 metais kainavo $66.
Auksas 1992 metais kainavo 349,40 dolerius už trojos unciją, o dabar 1408,30 dolerių už unciją.
Sibabras šiandien 29,6$ , o 1995 metais vos 5$.
Platina 2010.12.14 kainuoja 1705$, 1995 metais siekė vos 400 dolerių už unciją.
Paladiumas šiandien 761 doleriai, 1995 metais vos daugiau nei 100$
Ką aš noriu pasakyti?
Suprantu, kad be transporto dabar daugelis neįsivaizduoja savo gyvenimo, bet nereikia "stumti, krauti, keikti" naftos. Jūs patys ją naudojat, Jūs nuo jos priklausomi ir tik Jūs įtakojat jos kainos kilimą. Pirkdamas benziną, o ne naują mašiną jūs investuojate! Aš ne matematikas ir jums nedarysiu skaičiavimų, bet patys matote kiek būtumėte užsidirbę.
Tas pats su tauriuoju metalu. Jį naudoja brangiai technikai (geresnė varža ir pan.)
(Čia galima pildyti ir pildyti temą, kur visas žaliavas naudoja visas pasaulis...)
Supratot kur yra Aukso gysla?
Kiek kainuoja auksas? Aukso kaina Sidabro kaina Kur pirkti Auksą Aukso brokeriai Investicinis Auksas Platina Realios dabartinės tauriųjų metalų kainos internete visą parą