Tarptautinis valiutos fondas
Mano atsistatydinimas reiškia neįkainojimą išsivadavimą, nes taip aš žengiau pirmą didelį žingsnį į ten kur galiu viltis nusiplausiąs rankas nuo to, kas mano vaizduotėje virsta milijonų neturtingų ir badaujančių tautų krauju. Žinot, jog kraujo tiek daug, kad jo upės teka. Jis ir kręša; jis pridžiūsta prie mano kūno... kartais man atrodo, kad pasaulyje nėra tiek muilo, kad nuplautų nuo manęs tuos dalykus, kuriuos dariau jūsų vardu....je je, taip kalbėjo Budhoo , kuris tvf dibo 12 metų. Jis kaltinoi fondą naudojant statistiką kaip "mirtiną" ginklą.. ir išgalvodavo tiesiog "iš niekur" dideles nesumokėtas vyriausybės skols...Tie "milžiniški neatitikimai", pasak Budhoo, buvo tyčiniai ir laikomi faktais, dėl kurių šalys netenka finansavimo... O TVF "mirtiniausi vaistai" : gamybos sustabdymas, atlyginimų apkarpymas ir "visa gama" struktūrinio pritaikymo nuostatų. Šį procesą Budhoo aprašo kaip "tyčinį valstybės ekonominių gyvybės linijų blokavomą gudrybėmis", kad valstybę pirma sunaikintų ekonomiškai, o tada "atverstų":) Tačiau netgi esant įrodymams Budhoo pateikti kaltinimai dingo be pėdsako... Tvf privercia silpnas salis pasimti tokias paskolas,kuriu nesugebetu atiduoti,ir beliktu vergauti
) saunu kad Grybauskaite kolkas laikosi atokiau,ir neima jokiu paskolu ir neklauso ju nurodymu
) saunu kad Grybauskaite kolkas laikosi atokiau,ir neima jokiu paskolu ir neklauso ju nurodymu