Psicgologiniai patarimai,posakiai.

Protas, elgesys, savišvieta, sąmonė, bei psichikos faktai, dėsniai, procesai ir reiškiniai. Informacijos perdavimas kitoms kartoms.

Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

01 Birželis 2011

Psicgologiniai patarimai,posakiai.

Ištiesų psichologinės makulatūros yra kalnai, ir viena atpasakoja kitą, bet išlieka tik auksiniai žodžiai, kurių korozija neiima. Jeigu yra žmonių, kurie iš savos patirtis gali patarti, kaip veikti, elgtis tam tikroje situacijoje - pasakykit, paskelbkit, nes tai gali padėti kai kam išvengti kritinių nuosmūkių, nukritimų, nesėkmių. Pvz. kaip suprasti moteris tam tikrose situacijose, kaip nepykti ant draugo, kaip galų gale papirkti pirkėją, spalvų psichologija, gestikuliacija.

TIesą sakant, norėčiau pasakyti iš savos patirties, kad žmogus pasielgdamas netinkamai, įskaudindamas Jus, neištesėdamas žodžio ar kitaip nusižengdamas už Jūsų nustatytų elgesio normų, yra pats KALTAS. Pvz: žmogus pyksta ant Jūsų, nesielgia tinkamai, o Jūs imate jį kaltinti, gintis/pulti (tai priklauso nuo aplinkybių). BLOGAI. Nepykite ant jo, supraskite vieną dalyką : žmogus kendamas kitiems, turi vidinių problemų. Jis nepripažįsta jų..ne ne ne...jokiais būdais. Ir Jus pavadinti balvonais ar kitokiais žargonais, imate jį pulti, kenkti, duoti jam tą patį. NEGERAI. Kai suprasite, kad jis elgiasi su Jumis taip vien eėl to, kad Jis, ne Jūs, o Jis turi problemų, tuomet į viską žiūrėsite kitaip. Jūs nesmerksite jo, o bandysite padėti, gerumu užglaistydamas tai kaip su Jumis pasielgė (įskaudino ir panašiai). Rezultatas? Jūs gausite jo pasitikėjimą visokeriopą.

Turiu vieną gyvenimišką pavyzdį: mergina įskaudina vaikiną. Vaikinas nerodo jai blogų emocijų, jis supranta ją ir stengiasi padėti. O ji įskaudinusi jį, mano, kad dabar jis rėks, pasiųs ją ant penkų raidžių ir pan. Rezultatas: mergina daugiau niekada neįskaudina vaikino, maža to, ji apsiverkia kai išgirsta, kad vaikinas ją supranta ir nekaltina. Jie toliau yra pora, jie gyvena kartu ir susituokia. O juk viskas galėjo baigtis kitaip? Žinoma, tai psichologijos galia, kuri yra mūsų rankose. Mes galima valdyti save ir aplinkinius tik tereikia pradėti nuo savęs.

Ar dar yra minčių, gyvenimiškų patyrimų iš Jūsų pusės? Drąsiau, pasidalink.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.
971206298 - iššifruok jei esi kompiuteris ?

Dauguma
Dauguma

02 Birželis 2011

Re: Psicgologiniai patarimai,posakiai.[Psichologija]

Nelabai manau, kad tai įmanoma su mano amžiaus klasiokai/forsiukais :D
Manau, kad tai veikia ant supratingų žmonių, bet patikėkit, jie tikrai degradavę ir juos išgelbėtų... Gal branda, net nežinau :1huh:
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

02 Birželis 2011

Veikia su betkokiais žmonėmis. BŪTENT jiems ir taikomi šie dalykai. Manot forsams/"blogiukams" nereikia pagalbos? Dar ir kaip reikia.

Turiu pavyzdį : žmogus elgsėsi su kitu žmogumi ne ytin gerai. Tas žmogus su kuriuo taip elgėsi - atkirtinėjo tuo pačių. Ką manot? Du frontai - užburtas ratas. Ką tada jis padarė? Kas kart kai tas "blogas veikėjas" (pavadinkim taip) užsipuldavo, bandydavo pažeminti, jis papraščiausiai viską atsakynėdavo opoziciškai pvz: vaidini kietą? o jis atkirsdavo: o tu minkstą? ir pan. Tasai nenaudėlis po poros kartų atsikabino, nes suprato, kad ne prie to žmogaus lenda. Viskas paprasta. Panaudok jo nesamonės prieš jį patį beveik nieko nepadarymas. Jis atrodys kvailai, o tu laimingas.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.

Dauguma
Dauguma

03 Birželis 2011

Nesijaudinkit, prie manęs tai nelenda. Tiesiog graudu žiūrėt kokie jie mažvaikiai... Į mokyklą ateina patrugdyt kitiems mokytis ir pasijuokt iš savo ale "kietumo". O tas jų kietumas... Plačiai naudojamos forsiškos frazės ir trenigai.
Pirmoj žinutėj rašėt, kad jiems reikia padėti. Na neįsivaizduoju, kaip atkirtis gali jiems padėti. Ta prasme, jie nelenda prie manęs, bet vistiek randa prie ko lysti.. Ir dar trukdo amžiais. Trukšmauja, mokytojas erzina ir aplamai, laabaai trugdo pamoką. Ir demokratija čia tau. Jie turi visas teisia, likusi klasės dalis-jokių...
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

04 Birželis 2011

Re: Psicgologiniai patarimai,posakiai.

Geras patarimas mėgstantiems pasiginčyti. Nors ir sunku kartais nesikarščiuoti kai kas nors kabinėjasi, tačiau patylėjimas gali sukelti daug geresnį rezultatą.

Man nutiko parduotuvėje šiandien tokia situacija. Atėjo senutė į parduotuvė. Matos iš pirmo žodžio, kad jai namie nėra ką veikti ir trainiojasi po parduotuvės apsimesdama pedante, kad tik galėtų užsikabinti sukeldama konfliktą. O konfliktas prasidėjo nuo to, kad ji pasakė, kad mūsų parduotuvėje yra brangu, tačiau vis zyzė ir zyzė. Aš iš karto gintis nepradėjau, tačiau ji nugirdo pokalbį kai mes kalbėjomės su pardavėju. Spėjau pasakyti jam tik tai "mano pažįstami taip pat sako, kad viskas čia brangu kai nežino tikrų šios firmos kainų" ir prasidėjo... "kaip nemandagu klientui girdint taip negražiai kalbėti, koks ižulumas..." ir visokie grąsinimai. Aš žinoma jai sakiau, kad eitų prekintis pas konkurentus, bet kai pradėjo grąsinti, kad iš darbo išmes tai vos nepasiutau. O moralas tame, kad pardavėjas išaiškino pamirštą taisyklę, kurią pakankamai sunku prisiminti kai būna tokios situacijos. Senutė nuėjo į kitą parduotuvę ir tikriausiai gadina nuotaikas jau ne vienam žmogui iš to neturėjimo ką veikti :)
Jei matai, kad žmogus nuo kiekvieno jam pasakyto žodžio vis siunta ir vis labiau prisikabinėja, tu jį tiesiog ignoruok tyla. Situacijose kai abu žmonės vienas ant kito pradeda krauti nėra gerai. Nei vienas, nei kitas nelaimės kovos vien iš principo, kadangi retai tokios "kovos" baigiasi draugišku susitarimu. O tyla viską išspręndžia. Laimi tas, kuris buvo teisus ir tylėjo, nes kitaips pasakius, durną žmogų ir bažnyčioj muša. Tai žodžiais jam neišaiškinsi... tai tokia vertinga pamokėlė buvo šiandien.
Realistas
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

05 Birželis 2011

NA kolegos, sutinkat ar ne, bet gerumas - valdžia. Ir tai man įrodė, kai mano žmona buvo šiektiek prisidirbusi, o vietoj, to kad aš ją kaltinčiau (ji buvo labai sudirbusi man gyvenimą), aš ją supratau ir stengiausi padėti. Aš kalbėjau taip ramiai, šaltai, nerėkiant...Kalbėjau įtaigiai...bandžiau suprasti...į viską žiūrėjau optimistiškomis nuotaikomis...ji manęs atsiprašinėjo...Kas tuomet? Ji apsiverkė. Paklausiau, kodėl ji verkianti...ji man atsakė : ''tu esi nuostabus žmogus...kaip aš tavęs ankščiau neįvertinau..aš tikėjausi, kad tu aprėksi mane ir išeisi..." . Aš išlikau orus, pagarbus ir nenusiritau iki savo žmonos lygio ir nepradėjau rėkti ant jos, kaltinti. Tiesiog aš supratau tuomet, kad šitas žmogus padarė klaidą, kurios nebeištaisysi, bet jeigu aš dbr jį kaltinsiu - aš galiu jį prarasti. Tuomet pajutau gerumo antplūdį, kuris seka iki šiolei kiekvieną dieną (tpfu tpfu tpfu - senais prietarais tikint)... Taigi...jeigu būčiau kaltinęs, smerkęs ir pnš. būčiau nieko nelaimėjęs..o dbr sau įrodžiau, kad galiu kontroliuoti savo emocijas...moku susivaldyti ir nukreipti blogą energiją į nieką - tiesiog pranykti - tai ir yra žmogiškumas, galiu vadintis žmogumi, kuris gali valdyti save, nepasiduoti emocijų aferoms išpuolančioms įvairiose situacijose. O tai padarydamas aš ne tik pelniu kitų pasitikėjimą, pagarbą, bet ir galiu paveikti psichologiškai į savo pusę...
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

05 Birželis 2011

ŽinauKasEsu rašė:NA kolegos, sutinkat ar ne, bet gerumas - valdžia. Ir tai man įrodė, kai mano žmona buvo šiektiek prisidirbusi, o vietoj, to kad aš ją kaltinčiau (ji buvo labai sudirbusi man gyvenimą), aš ją supratau ir stengiausi padėti. Aš kalbėjau taip ramiai, šaltai, nerėkiant...Kalbėjau įtaigiai...bandžiau suprasti...į viską žiūrėjau optimistiškomis nuotaikomis...ji manęs atsiprašinėjo...Kas tuomet? Ji apsiverkė. Paklausiau, kodėl ji verkianti...ji man atsakė : ''tu esi nuostabus žmogus...kaip aš tavęs ankščiau neįvertinau..aš tikėjausi, kad tu aprėksi mane ir išeisi..." . Aš išlikau orus, pagarbus ir nenusiritau iki savo žmonos lygio ir nepradėjau rėkti ant jos, kaltinti. Tiesiog aš supratau tuomet, kad šitas žmogus padarė klaidą, kurios nebeištaisysi, bet jeigu aš dbr jį kaltinsiu - aš galiu jį prarasti. Tuomet pajutau gerumo antplūdį, kuris seka iki šiolei kiekvieną dieną (tpfu tpfu tpfu - senais prietarais tikint)... Taigi...jeigu būčiau kaltinęs, smerkęs ir pnš. būčiau nieko nelaimėjęs..o dbr sau įrodžiau, kad galiu kontroliuoti savo emocijas...moku susivaldyti ir nukreipti blogą energiją į nieką - tiesiog pranykti - tai ir yra žmogiškumas, galiu vadintis žmogumi, kuris gali valdyti save, nepasiduoti emocijų aferoms išpuolančioms įvairiose situacijose. O tai padarydamas aš ne tik pelniu kitų pasitikėjimą, pagarbą, bet ir galiu paveikti psichologiškai į savo pusę...

Hmm...geri patarimai
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

05 Birželis 2011

justis90 rašė:
ŽinauKasEsu rašė:NA kolegos, sutinkat ar ne, bet gerumas - valdžia. Ir tai man įrodė, kai mano žmona buvo šiektiek prisidirbusi, o vietoj, to kad aš ją kaltinčiau (ji buvo labai sudirbusi man gyvenimą), aš ją supratau ir stengiausi padėti. Aš kalbėjau taip ramiai, šaltai, nerėkiant...Kalbėjau įtaigiai...bandžiau suprasti...į viską žiūrėjau optimistiškomis nuotaikomis...ji manęs atsiprašinėjo...Kas tuomet? Ji apsiverkė. Paklausiau, kodėl ji verkianti...ji man atsakė : ''tu esi nuostabus žmogus...kaip aš tavęs ankščiau neįvertinau..aš tikėjausi, kad tu aprėksi mane ir išeisi..." . Aš išlikau orus, pagarbus ir nenusiritau iki savo žmonos lygio ir nepradėjau rėkti ant jos, kaltinti. Tiesiog aš supratau tuomet, kad šitas žmogus padarė klaidą, kurios nebeištaisysi, bet jeigu aš dbr jį kaltinsiu - aš galiu jį prarasti. Tuomet pajutau gerumo antplūdį, kuris seka iki šiolei kiekvieną dieną (tpfu tpfu tpfu - senais prietarais tikint)... Taigi...jeigu būčiau kaltinęs, smerkęs ir pnš. būčiau nieko nelaimėjęs..o dbr sau įrodžiau, kad galiu kontroliuoti savo emocijas...moku susivaldyti ir nukreipti blogą energiją į nieką - tiesiog pranykti - tai ir yra žmogiškumas, galiu vadintis žmogumi, kuris gali valdyti save, nepasiduoti emocijų aferoms išpuolančioms įvairiose situacijose. O tai padarydamas aš ne tik pelniu kitų pasitikėjimą, pagarbą, bet ir galiu paveikti psichologiškai į savo pusę...

Hmm...geri patarimai

Tikrai,tikrai geri patarimai...pats kartais laikausi šitos schemos ir galiu patvirtinti,kad tikrai veiksminga.Vaizduoji save geru,ramiu,mandagių žmogumi kuris kitus išklauso ir bando suprasti...ir po truputi tas asmuo tau išpasakoja visas savo paslaptis ir tiki viskuo ką tu jam sakai...Šiaip man atrodo psichologai naudoja šita techniką su savo pacientais. :1smiley:

Šiaip aš esu ramus ir tikriausiai geras žmogus todėl man nesunku šios "taktikos" laikytis...ir kai reikia man kažkaip stebuklingai gaunasi savo piktį suvaldyti...Noriulaisves su forsais nemanau,kad tau šitas triukas praeis jie kažkokie atsparus :1grin: ...Tikriausiai jiem reikia subręsti,kad kažką suvoktu...Iš patirties žinau.Kai buvau jaunas,kvailas neklausiau visai kitų patarimų ir nekreipiau dėmesio i kitu nuomonę,o kai paaugau supratau,kad kvailis buvau.

P.S. Dar svarbu tam asmeniui su kuriuo bendrauji beveik niekada nemeluoti,buti atvirų...nes kai prisimeluoji tai poto vis tiek prigauna.

P.S. 1 Niekada nesirengiau kaip forsas...bjauri apranga... :1wink: :1grin:
Ir atsiprašau jei labai daug gramatinių klaidų.Kvailis buvau...nesimokiau... :1cry:
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

05 Birželis 2011

FrIzz rašė:
justis90 rašė:

Hmm...geri patarimai

Tikrai,tikrai geri patarimai...pats kartais laikausi šitos schemos ir galiu patvirtinti,kad tikrai veiksminga.Vaizduoji save geru,ramiu,mandagių žmogumi kuris kitus išklauso ir bando suprasti...ir po truputi tas asmuo tau išpasakoja visas savo paslaptis ir tiki viskuo ką tu jam sakai... :1smiley:

Šiaip aš esu ramus ir tikriausiai geras žmogus todėl man nesunku šios "taktikos" laikytis...ir kai reikia man kažkaip stebuklingai gaunasi savo piktį suvaldyti...Noriulaisves su forsais nemanau,kad tau šitas triukas praeis jie kažkokie atsparus :1grin: ...Tikriausiai jiem reikia subręsti,kad kažką suvoktu...Iš patirties žinau.Kai buvau jaunas,kvailas neklausiau visai kitų patarimų ir nekreipiau dėmesio i kitu nuomonę,o kai paaugau supratau,kad kvailis buvau.

P.S. Dar svarbu tam asmeniui su kuriuo bendrauji beveik niekada nemeluoti,buti atvirų...nes kai prisimeluoji tai poto vis tiek prigauna.

P.S. 1 Niekada nesirengiau kaip forsas...bjauri apranga... :1wink: :1grin:
Ir atsiprašau jei labai daug gramatinių klaidų.Kvailis buvau...nesimokiau... :1cry:

Taktikta būti geru, tolerantišku - nė dėl išsipasakojimų, o pirmoje vietoje stovi sąmonės srauto stabilumas .t.y. pavadinti balvonais Jūs neįsižeisite, nesukelsite chaoso savo galvoje, nesikarščiuosite, nedarysite klaidų, kurias vėliau reikės taisyti, ir kas svarbiausia - laimėsite geresnę dieną bei išlaikysite nuotaikas pakilioje stadijoje... Taigi, vien dėl to verta lakytis taisykles: žmogus elgdamasis blogai sukelia jums problemas, kurias Jūs priimate. Suprasdami, kad tai žmogaus problemos, o ne Jūsų, kad pavadino balvonu, padarė kvailystę, tuomet Jums gyvenimas bus gražesnis ir galėsite užjausti tuos, kuriems tikrai to reikia. Gyvenkite laimingai :)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

06 Birželis 2011

P.s. kalbant apie spalvų psichologiją - raudona spalva skatina apetitą, žalia - budina, melyna ramina, balta įneša chaosą, rūžava - nekaltimo simbolika. Taigi dabar galime paaiškinti restoranuose dažomų raudona spalva sienas : sukelti apetitą. Taigi dbr galime paaiškinti, kodėl žmonės dažo žalia spalva vonios sienas - nes nori būti ryte žvalūs. Norint suteikti nekaltumo įspūdį, trapumo, švelnumo - rūžava.

Ką manote apie spalvas? Kokios dažniausiai spalvos supa jūsų gyvenimą?
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

06 Birželis 2011

ŽinauKasEsu rašė:P.s. kalbant apie spalvų psichologiją - raudona spalva skatina apetitą, žalia - budina, melyna ramina, balta įneša chaosą, rūžava - nekaltimo simbolika. Taigi dabar galime paaiškinti restoranuose dažomų raudona spalva sienas : sukelti apetitą. Taigi dbr galime paaiškinti, kodėl žmonės dažo žalia spalva vonios sienas - nes nori būti ryte žvalūs. Norint suteikti nekaltumo įspūdį, trapumo, švelnumo - rūžava.

Netiesa. Žalia yra raminanti spalva. labiausiai iš visų. ne mėlyna. Žalia - gamtos, prigimtinė spalva. Lygiai taip kaip tarkim raudona - agresyviausia ir aktyviausia.
Neveltui dabart ligoninėse bandoma taikyti žalią spalvą.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

06 Birželis 2011

Empyrean rašė:
ŽinauKasEsu rašė:P.s. kalbant apie spalvų psichologiją - raudona spalva skatina apetitą, žalia - budina, melyna ramina, balta įneša chaosą, rūžava - nekaltimo simbolika. Taigi dabar galime paaiškinti restoranuose dažomų raudona spalva sienas : sukelti apetitą. Taigi dbr galime paaiškinti, kodėl žmonės dažo žalia spalva vonios sienas - nes nori būti ryte žvalūs. Norint suteikti nekaltumo įspūdį, trapumo, švelnumo - rūžava.

Netiesa. Žalia yra raminanti spalva. labiausiai iš visų. ne mėlyna. Žalia - gamtos, prigimtinė spalva. Lygiai taip kaip tarkim raudona - agresyviausia ir aktyviausia.
Neveltui dabart ligoninėse bandoma taikyti žalią spalvą.

Hm. Na turiu žmonių iš architektūros, ir galiu užtikrinti, kad žalia - aktyvumas. :)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

07 Birželis 2011

Aš turiu žmonių iš medikų pusės, lygiai taip pat galiu užtikrinti. (;
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

07 Birželis 2011

Empyrean rašė:Aš turiu žmonių iš medikų pusės, lygiai taip pat galiu užtikrinti. (;

Nereikia tyčiotis. Medikai, santechnikai- kas dar? Pažįstu žmogų pus 4 metų ir žinau, patikimas. Juos mokė apie spalvas, jiems ta reikia žinoti. O tu su savo sarkazmu gali tvorom eit, nes beprasmis sarkazmas nepopuliarus jau pasidarė. :)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

07 Birželis 2011

Beprasmis? Juk argumentai svarūs. Ir kalbant apie žmonių fizinę būklę medikų nuomonė tikrai yra svaresnė nei architektų.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

08 Birželis 2011

Empyrean rašė:Beprasmis? Juk argumentai svarūs. Ir kalbant apie žmonių fizinę būklę medikų nuomonė tikrai yra svaresnė nei architektų.

Fizinę būklę kaip spalvos veikia žmogų? Hm. Juokinga :) Architektūroj moko dizaino pagrindų, kad klientui suprojektavus užsakymą daug maž galima būtų ir pritaikyt dekorą, spalvas, todėl šiais laikais taikoma spalvų psichologija, todėl kambarių detales vientisuj kompozicijoj stengiamasi išdėlioti pagal spalvų gamą, kad veiktų/keistų žmogaus būseną ir pan. O medikai - gal jie purškia spalvotus dažus ant pacientų ir žiūri jų reakcija? :1laugh: Čia verčiau psichologas, psichiatras, o ne medikas. Tad failed.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

08 Birželis 2011

Tu spalvą taikai labai rėmuose įspaustam dalykui - kambarių dizainui.
Ir neatsižvelgi į prigimtinę spalvos reikšmę - tą kuri yra visur. FAIL.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

09 Birželis 2011

Empyrean rašė:Tu spalvą taikai labai rėmuose įspaustam dalykui - kambarių dizainui.
Ir neatsižvelgi į prigimtinę spalvos reikšmę - tą kuri yra visur. FAIL.

Tai tu man neatsakei į klausimą, kuo čia dėti medikai? O prigimtinės spalvos reikšmės jau niekam nebereikia, taip pat kaip ir bolkmano kolbos principinės schemos - bevertės taip pat ir standartinė, šabloninė spalvos reikšmė - bevertė. Išlysk iš viduramžių ir gyvenk šiandiena - tai kas aktualu, o ne plačiosiom prasmėm. Žinoma pasitelkęs "plačiąją plotmę" tau nereik nieko įrodynėt, nes net pats nežinai tikrosios spalvų ribos, o kalbi apie prigimtines reikšmes. NEAKTUALU. Beje spalva yra visur - pritariant tau, bet jos veikimas skirias, o būtent apie tai kalba ir buvo, tad nekreipk temos, nes nesuprantu kam kiši čia prasmes ir visą spalvos paplitimą - tai neįtakoja ir nepakeičia daromos įtakos žmogui. Spalva ir liks spalva, kol nesutirštinsi.

Dauguma
Dauguma

26 Rugsėjis 2011

Naudokitės šia diena
Penki šimtai metų prieš mūsų erą graikų filosofas Heraklitas savo mokiniams sakė, jog "viskas kinta, išskyrus kitimo įstatymą". Be to, jis pasakė: "Jūs negalite įbristi du kartus į tą pačią upę". Upė mainosi kiekvieną sekundę: taip pat keičiasi ir žmogus, kuris į ją įbrido. Gyvenime viskas nepaliaujamai kinta. Vieninteliu apibrėžimu laikytina ši diena. Kam reikia temdyti šios dienos grožį, bandant spręsti nuolatinių permainų ir neaiškumų kupinas ateities problemas; ateities, kurios tikriausiai niekas negali atspėti.
Senovės romėnai žinojo tam tikslui skirtus žodžius. Tai buvo tik du žodžiai: "Carpe diem" - "Naudokis šia diena". Arba: "Nepraleisk veltui dienos". Vadinasi, nepraleiskite progos ir stenkitės pajusti malonumą. :1smiley:
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

27 Rugsėjis 2011

Proto galimybės kaupti informacijos kiekį yra ribotos, tačiau iš turimų žinių kurti ir kombinuoti jo galimybės yra begalinės. Todėl kur kas išmintingiau yra kuo plačiau sužinoti apie viską, o smulkias detales imti analizuoti giliai tik tada, kai yra būtinybė.

Grįžti į Psichologija ir švietimas

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"