Dauguma
Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!
Dauguma

Dauguma
abc rašė:Tikėkite Dievu ir būsite išgelbėti.
elementas rašė:As esu krikscionis ir tirtai tikiu Dievo buvimu musų pasaulyje. bet dabar man yra toks momentas kaip labai nesiseka. viskas darosi neitiketinai prastai. praradau darba, zmona nuolatos pyksta, draugai mirsta, stresas, o pinigu nera. vis paziuredamas i virs lovos kabanti paveiksla su Dievo atvaizdu pagalvju is ko gyvensiu rytoj...
Dauguma

Dauguma
elementas rašė:As esu krikscionis ir tirtai tikiu Dievo buvimu musų pasaulyje. bet dabar man yra toks momentas kaip labai nesiseka. viskas darosi neitiketinai prastai. praradau darba, zmona nuolatos pyksta, draugai mirsta, stresas, o pinigu nera. vis paziuredamas i virs lovos kabanti paveiksla su Dievo atvaizdu pagalvju is ko gyvensiu rytoj...
Dauguma
Dauguma
Turi ką parašyti
Dauguma
justis90 rašė:elementas rašė:As esu krikscionis ir tirtai tikiu Dievo buvimu musų pasaulyje. bet dabar man yra toks momentas kaip labai nesiseka. viskas darosi neitiketinai prastai. praradau darba, zmona nuolatos pyksta, draugai mirsta, stresas, o pinigu nera. vis paziuredamas i virs lovos kabanti paveiksla su Dievo atvaizdu pagalvju is ko gyvensiu rytoj...
Visiems tikintiems ateina išbandymai, gal Dievas nori patikrinti koks tvirtas tavo tikėjimas, jei tikėsi vis tiek padės kritiškais momentais, kiti žmonės ir lageriuose tikėdavo ir tik po kelių metų ateidavo išvadavimas ir tai, kad jie to sulaukė

Besidomintis
Dauguma
Dauguma

Besidomintis
canada90 rašė:Patariu pirmoje eileje paskaityti biblija ir tada suprasi kame sitam pasaulyje yra esme.Dievas zmones i sita pasauli atsiunte nesimegauti gyvenimu o kenteti uz savo nuodemes.
Turi ką parašyti
mindaugz69 rašė:canada90 rašė:Patariu pirmoje eileje paskaityti biblija ir tada suprasi kame sitam pasaulyje yra esme.Dievas zmones i sita pasauli atsiunte nesimegauti gyvenimu o kenteti uz savo nuodemes.
Aš perskaičiau Bibliją, o kai kurias vietas ne po vieną kartą skaičiau. Skaičiau Koraną, Talmudą.
Krikščionybė yra kančios kultas. Biblija tai knyga prifarširuota mitų ir vienas kitam prieštaraujančių "pamokymų". Tikrai nesurašysiu čia visų Biblijos absurdų, bet pateiksiu nuorodas apie juos pasiskaityti:
http://www.sos03.lt/Idomybes/Nuomones/M ... sis_Rastas
http://www.evilbible.com/
http://skepticsannotatedbible.com/
O čia bendrai apie religiją geras straipsniukas:
http://www.stevepavlina.com/blog/2008/0 ... -religion/
Besidomintis
Turi ką parašyti
mindaugz69 rašė:"Kai realiai įtiki tai joks kančios kultas"
Kai realiai įtiki kuo?
"daug žmonių dėka Biblijos atsikratė savo bėdų alkoholizmas, narkomanija ir t.t Rado gyvenimo esmę ir tapo laimingi."
daug žmonių dėka biblijos daro kitus nelaimingais - abortų draudimas, abortų klinikų gydytojų žudymas, smurtas prieš pydarus, badas Afrikoje (ten dauguma aklai tikintys, todėl nenaudoja prezikų (ar kitų apsisaugojimo priemonių), ko pasekoje daug vaikų ir didelis badas), mažų vaikų traumavimas pragaru per Tikybos "pamokas". Net nevelsiu kiek tie tikintieji pridarė gėrybių pradedant nuo Romos, baigiant praktiškai iki kokių 1939 (jei imt LT);
Besidomintis
Tada aš galėsiu jos buvimu pagrįstai tikėti... Kad tikėčiau dievo buvimu - jis irgi turėtų kaip nors įrodyti esąs. Tas įrodymas neturėtų būti atsitiktinis ir juo galėtų įsitikinti bet kas arba bent jau absoliuti dauguma.
Jei taip tai, tai kaip ir patvirtini, kad religija, tai opiumas liaudžiai. Jei ne, tai
Turi ką parašyti
Dauguma
Dauguma
iljawon rašė:Zmogus kalbsi su Dievu. Dievas jam rodo Savo buvima jo gyvenime kaip papludimi su dviem pedu eilemis, vedanciomis tolyn krantu. Ir sako zmogeliukui -matai, As visa laika buvau su tavimi.. Ir zmogus kazkur tolumoje pamato tik viena eile pedsaku ir nustebes sako Auksciausiajam - kur Tu buvai tada?
- Tuo tarpu As tave ant ranku nesiau!
Besidomintis
Turi ką parašyti
mindaugz69 rašė:Reiškia dar ne psichas.
Besidomintis
Palyginu tarkim pirmą Lt respubliką ir dabartinę - tai mes belenkaip į priekį pasistūmėjom - iškart daug linksmiau ;)
Turi ką parašyti
Besidomintis
Turi ką parašyti