Illuminati, masonai, slaptos organizacijos

Pažiūros, bendruomenės, sektos, pogrindžiai.

Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

01 Gruodis 2010

Illuminati, masonai, slaptos organizacijos

Kas vyksta slaptose sektose? Kodėl reikia slėpti, dėl ko tai svarbu? Koks organizacijos tikslas?

Dauguma žmonių pasaulyje neįtaria, kad įvykiai pasaulyje, moksle, politikoje, ekonomikoje, armijose ir daugumoje religijų yra kontroliuojami slaptų organizacijų ir nukreipiami jų tikslų įgyvendinimui. Nekaltiname žmonių, kurie įsijungę į slaptas organizacijas, bet atvirkščiai norime, kad jie sužinoję tiesą paliktų jas ir pasidalintų informaciją apie jų rengiamus sąmokslus su mumis. O kurie neįsivėlę į šias organizacijas, perspėjame, kad pasisaugotų nuo jų pinklių ir padėtų kitiems nuo jų išsilaisvinti.

Daugelis žmonių išgirdę žodį "sąmokslas" galvoja apie įvairias sąmokslo teorijas. Teorija egzistuoja kai nėra įrodymų. Kai atsiranda įrodymai - tai jau nėra teorija. Didžioji dalis masonų nežino tikrų brolijos tikslų. Jiems paslaptys atskleidžiamos palaipsniui. Ir tik tiems, kurie iškyla iki aukščiausių laipsnių, atskleidžiamas tikrasis tikslas ir jų religijos tikėjimas. Kaip rašė A.Pike - žemo laipsnio masonai tyčia mokomi klaidingai, kad jie tik įsivaizduotų, kad jie žino… Galutinės paslaptys patikėtos tik 33 laipsnio masonams. Tai aukščiausias masonų laipsnis.

Kodėl slaptų organizacijų turi būti daug? Taip daug lengviau būtų paslėpti tikslus ir siekius. Kai jų daug, žmonės susimaišo ir nebežino kas ką daro. Bet jos visos siekia vieno tikslo - suvienyti pasaulį po vieninga pasaulio valdžia, tai ką Dievo Žodis įvardija kaip antikristo valdžią, visuomenė kurioje įsigalės neteisumas. Masonai tiki, kad simbolizmas juos stiprina.

Visos slaptos bendruomenės turi dvi doktrinas. Tai egzoterinę
Detaliau:
Egzoterinė - visiems prieinama, suprantama, netikra, skirta apgaulei, tai kuri parodoma žmonėms, kitaip vadinama išorinė. Dažniausiai tai parodoma kaip labdaros organizacija, daranti ir siekianti gero žmonijai, bet vis dėlto tai yra tik dūmų uždanga, kad paslėpti tikrąjį tikslą.

ir ezoterinę.
Detaliau:
Ezoterinė doktrina tai tikrasis organizacijų tikslas. Ji griežtai paslėpta nuo paprastų žmonių, skirta tik siauram, vidiniam ratui – aukščiausiems masonų laipsniams, tik išrinktiesiems, apšviestiesiems.

Laisvieji masonai (Free masons) yra religinė organizacija. Nors oficialiai masonų organizacijos įkūrimas laikomas 1717 metais, kai Londone atsirado pirmoji masonų ložė, ši organizacija jau veikė nuo senovės, tik vadinosi kitais vardais. Masonai - tai vienas iš pagrindinių slaptų ordinų. Šiuo metu visos kitos organizacijos neišvengiamai susijusios su masonais. Dažniausia tai tik atšakos, kontroliuojamos pačių masonų. Sąmokslas prasidėjo dar Edeno sode, po to Babilone. Todėl masonai nesigėdija sakydami, kad pirmi masonai buvo tie, kurie statė Babilono bokštą, o Nimrodą vadina pirmu masonu. Masonai savo paslaptis ir jų ezoterinę reikšmę laiko užkodavę ir perduoda kitiems per įvairius simbolius.
Detaliau:
Masonų statiniai, šventyklos, ložės....jpeg
Masonų simbolika, gestai.jpg

ORDO AB CHAO - "Order to chaos"
NOVUS ORDO SECLORUM - Naujoji pasaulio tvarka
"Skaldyk ir valdyk" - chaoso įvedimas karais, revoliucijomis. Kai iškankinti ir morališkai pavergti žmonės ieško pagalbos, jiems valdžia pasiūlo nauja tvarką (priimtiną sprendimą), kuri "išgelbės" juos visus, bet tuo pačiu vedanti vis arčiau masonų tikslo. „Gyvenimas visame pasaulyje blogėja. Turi būti taip, kad pas kitus jis būtų blogesnis nei pas mus." - vienas iš JAV masonų tai pasakė.

Pasižiūrėkite į dolerio ženklą...
Detaliau:
doleris - illuminati.gif

Kitoje dolerio pusėje yra Washingtonas 33 laipsnio masonas ir pasislėpusi pelėda.

Garsiausi pasaulio illuminatai, masonų lyderiai, kurie neneigė to:
Detaliau:
Laurynas Stuoka Gucevičius
Shawn Corey Carter (geriau žinomas kaip Jay-Z)
Leonardas Vilhelmas Di Kaprio
Volfgangas Amadėjus Mocartas
Samuelis Adamsas
Vladimiras Iljičius Leninas
Otas Fon Bismarkas
Abraomas Linkolnas
Napoleonas Bonapartas
Karlas Marksas
Aleksandras Gustavas Eifelis
Vinstonas Čerčilis
Džeraldas Fordas
Edgaras Huveris
Džiuzepė Madzinis
Džeimsas Majeris Rotšildas
Franklinas Delanas Ruzveltas
Luisas Armstrongas
Neilas Oldenas Armstrongas
Tonis Bleiras
Barack Hussein Obama (tikrasis vardas Barry Sotero)
Lance Burton (iliuzionistė)
Džordžas Volkeris Bušas (jo tėvas taip pat)
Džeimsas Kameronas
Bilas Klintonas
Tomas Peinas
Benediktas Spinoza
Voltas Disnėjus
Sąrašas nesibaigtų...

Apibendrinant: Illuminati tikslas yra pavergti visų žmonių mąstymą, kad sukurtų globalią, naują pasaulio tvarką, kurią valdys tik apšviestieji. Prieš žaidžiant žaidimus, klausant muzikos ar skaitant knygas visada pagalvokite apie tai.

Daugelis klausinėja manęs apie illuminati ir masonus. Illuminati ir masonai yra susijungę. Tai brolija brolijoje. Aukščiausių laipsnių elito tikslai išlieka tokie patys.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų. Registracija trunka mažiau nei 1 minutė. REGISTRUOTIS
Realistas
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

04 Gruodis 2010

Re: Illuminati, masonai, slaptos organizacijos

Oficialiai Jay-z kiek žinau neigia,kad jis yra masonas...Jay-Z ILLUMINATI INTERVIEW
bet savo dainoje "run this town" jis dainuoja i'm in mason...Butu gerai,kad rašytum kur randi visa šita tekstą.
Dabar kai yra lietuviu kalba daugiau informacijos ir net forumas tai galima zmoniems papasakoti apie šita sąmokslo teorija. :)

P.S. Juodaodis gali buti masonas?Man jis labiau marionete nei masonas...
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 15 Vasaris 2011. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

06 Gruodis 2010

Taip, masonai negali būti juodaodžiai.

Dauguma
Dauguma

06 Gruodis 2010

tikiu tais masonais kurie valdzios pozicija laiko apsimesdami labai isilavinusiais tikslas vos ne atsikersyti uz tai kad jie buvo 'nepopuliarus' visuomeneje ar prastai auklejimi vaikysteje. tikri laisvieji murininkai dazniausiai neuzdirbineja pinigus privatiems asmenims o kontroliuoja savo gyvenima 'isitrindami' i visuomene kuri jais pasitiki.

zinoma jie gali buti pavirsutiniski masonai skiriantys visa valdzia i pelningas labdaros organizacijos kurios tikslas yra 'geri ir naudingi' darbai. ne kiekvienas cia supranta ka as pasakiau bet va tiek as apie juos zinau nes anglu kalba yra informacijos. jei kam idomu yra auksciausiu laipsnniu masonu knygos kuriose gal yra daug naudingos informacijos bet pas nedrisciau jas skaityti. gerai kad pradejot apie tai kalbeti lietuviu kalba zmones apie illuminati daugiuau prabils ir bendromis pastangomis galesime prie ju arciau prieiti.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

07 Gruodis 2010

Radau svetaine kurioje yra daug informacijos lietuviu kalba apie laisvuosius mūrininkus.Ten apačioje yra knygų pavadinimai kurias oPac siūlo paskaityti.

Viskas apie masonus lietuvių kalba.
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 15 Vasaris 2011. Iš viso redaguota 3 kartus.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

11 Gruodis 2010

Puiku. Reikėjo daugiau aprašyti apie jų pinkles, kaip jie išreiškia save visuomenėje. Suprantama jog masonai yra protingi žmonės, inteligentai, žengiantys "geru" keliu. Bet trūko dalies aprašo, kur masonai dažnai yra minimi geru žodžiu.

Masonų taktika yra labai primityvi ir dažniausiai lyginama su sąmokslo teorijomis, bet tai ne tiesa. Visų laipsnių masonų tikslas yra vienas, bendras. Tačiau tik aukščiausio laipsnio masonai žino visa tiesą. Mažų laipsnių masonai, net patys nesupranta pagrindinio tikslo, taip palengvindami darbą vis aukštesnes hierarchijos atstovams.

Pastebėjau, jog ypač Lietuvoje prasidėjo daug paramos fondų, kurie apsimeta geradariais ir plėšia pinigus iš pavergtų žmonių. Pasisaugokite, nes jūsų nusiųstas litas neišgelbės niekam gyvybės, bet padidins aferistams kišenes.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

13 Gruodis 2010

Paskutiniame paveiksliuke aiškiai matosi visi ginklai prieš žmones. Ginklai, medija, pinigai. Aš sakyčiau, kad tiesos nuslėpimas, nužudymas. Tai puikiai galime įsivaizduoti, nes niekam nepatinka kai kišasi į kitus reikalus :)
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

14 Gruodis 2010

Įveikti būtina :neas:
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

23 Gruodis 2010

FrIzz rašė:Oficialiai Jay-z kiek zinau neigia,kad jis yra masonas...Jay-Z ILLUMINATI INTERVIEW
bet savo dainoje "run this town" jis dainuoja i'm in mason...Butu gerai,kad rasytum kur randi visa sita teksta.
Dabar kai yra lietuviu kalba daugiau informacijos ir net forumas tai galima zmoniems papasakoti apie sita samokslo teorija. :)

P.S. Juodaodis gali buti masonas?Man jis labiau marionete nei masonas...

Stai ka sako pats Jay Z, Čia tik žodžių žaismas gavos, kad jis tą neigia:

Dauguma
Dauguma

25 Gruodis 2010

Jay-Z nevertas buti illuminati temos pagrindiniu veikeju. Muzikoje ir filmuose yra pakankamai zenklu ir tai mes jau matem. Bet jei tai tiesa kodel jie issiduoda apie save paprastu zmoniu akyse kurie gali susimastyti apie tai ir pakenkti? Jay-Z mire nuo illuminati ranku?
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

25 Gruodis 2010

Kuom pakenkti? Cia turbut kalbi apie 2Pac'a, nes Jay Z dar gyvas :D

Dauguma
Dauguma

25 Gruodis 2010

Taip as apie 2 pac. :nieko:
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

25 Gruodis 2010

Man bent pasakojo tas kas klausos jo ir domėjos, kad jis dainavo apie Makaveli. Tas Makavelis buvo kareivis ir suvaidino savo mirtį ir atseit 2pacas gali būt, kad irgi taip padare, kadangi prišnekėjo apie Illuminati. Gal kas geriau žino tą dalyką.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

25 Gruodis 2010

justis90 rašė:Man bent pasakojo tas kas klausos jo ir domėjos, kad jis dainavo apie Makaveli. Tas Makavelis buvo kareivis ir suvaidino savo mirtį ir atseit 2pacas gali būt, kad irgi taip padare, kadangi prišnekėjo apie Illuminati. Gal kas geriau žino tą dalyką.

Kai kurie žmones tiesiog negali susitaikyti su realybe ir išsigalvoja visokias nesamones.Dabar jau žmones išsigalvoja,kad Michaelas gyvas!Kai kurie iki siol tiki,kad Elvis presleys gyvas... :D
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 01 Balandis 2012. Iš viso redaguota 4 kartus.

Dauguma
Dauguma

28 Gruodis 2010

o as manau kad visai idomu ir tas kultas yra visiskai pagrystas, tiesiog paziurekime kiek yra tikejimu isviso tuo tarpu ir lietuvoje kas nori tuo tiki,bet juk dievas teturi viena varda ......, o kas nori taip ji vadina, o kad Masonai tiki liuciferiu ar panasiai tai nera blogai juk mes gyvenamr zemeje o ne danguje, nedaug zinau apie masonus,bet gana man labai idomu ir noreciau daugiau suzinoti.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

24 Sausis 2011

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų. Registracija trunka mažiau nei 1 minutė. REGISTRUOTIS
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

02 Vasaris 2011

Šiandien dailės pamokoje vartau knygą,žiuriu piešinius...atverčiu vieną puslapį ir matau ten daug Liuciferio akių.Nupiešta moteris ir ant jos suknelės daug,daug piramidžių su akimis jose... :D
Dar pamenu žiurėjau aš per LNK kažkoki šau ir ten ant sienos buvo liuciferio akis irgi. ;|
Ir svarbiausiai poto parodė vėl ta vietą,o jos ten jau nebuvo!Man nepasivaideno!Žiurėjau į ja kažkur 2-3 minutes.
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 11 Vasaris 2011. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

06 Vasaris 2011

"The Arrivals", youtube taip pat yra, yra ir piratebay parsiusiuntimui. Informacijos kiekis tikrai nemazas.
wup-forum.com
Kas gaudotes simbolizme, iformacijos kiekis taip pat nemazas, siulau perziureti visas dalis.

Cia siai, kaip zemina religija "dideli" zmones..

"Apple" logotipas, niekada anksciau apie tai nepaglvojau..Argi sis logotipas negaletu simbolizuoti "Adomo prakasto obuolio rojuje" ? Idedu siek tiek veiksmo:

Vaivorykste simbolizuoja liuciferi..Sako, atsiradus ir matoma vaivorykste, tuo paciu metu, buna divejuose pasauliuose.
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

08 Vasaris 2011

relanium rašė:"The Arrivals", youtube taip pat yra, yra ir piratebay parsiusiuntimui. Informacijos kiekis tikrai nemazas.
wup-forum.com

Kas gaudotes simbolizme, iformacijos kiekis taip pat nemazas, siulau perziureti visas dalis.
[link_open=
http://www.youtube.com/watch?v=j8VIDBs_TX4]http://www.youtube.com/watch?v=j8VIDBs_TX4[/link_open]

Cia siai, kaip zemina religija "dideli" zmones..

http://www.youtube.com/watch?v=2ypZ28cZris&feature=player_embedded

"Apple" logotipas, niekada anksciau apie tai nepaglvojau..Argi sis logotipas negaletu simbolizuoti "Adomo prakasto obuolio rojuje" ? Idedu siek tiek veiksmo:
http://www.youtube.com/watch?v=nGa8MPy2zWQ

Vaivorykste simbolizuoja liuciferi..Sako, atsiradus ir matoma vaivorykste, tuo paciu metu, buna divejuose pasauliuose.

Buvau matęs visas "Arrivals" dalis man patiko visai, bet ten pagrinde vien Koranu remiamasi. Yra serija "Labyrinth of truth" verta tikrai pažiurėt apie 50 filmukų ir visad naujai papildoma, ten remiamasi Biblija, viskas beveik kaip ir "Arrivals" tik religija skirias.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

10 Vasaris 2011

OMG!!! :sokas:
atrodo, gyveni sau zmogus ramiai klausai muzikos ir... ataiga suzinai apie kazkokius Illiuminati, kurie (ar ka jie ten tiksliai daro..?) uzvaldo dainininku protus (kazkas panasaus, ane?) ir siuntineja kazkokius slykscius pranesimus! :<
ka ten uzvalde? Rihanna? Beyonce? Jay-z? Willow smith? Niki Minought? Justin Bieber (ach, vargsas grazuoliukas. per ji as ir suzinojau apie Illiuminati :myliu: )?!
B****! kaip dabar gyventi??? :< :< :< :<

Bet as dar nevisai supratau apie tuos Illiuminati... galit gal kasnors atsakyt i mano klausimus? :
Kaip jie uzvaldo kitu protus? (ar ka jie ten daro..?)
Kodel jie ten tas zinutes atvirkstines siuntineja? :niekinti:
ko jie isvis siekia???
P.s. perskaiciau puse forumo ir vistiek nesupratau... :o_o:
Aciu labai :mergina:

Man tai labai idomu, ko jie siekia su tom atvirkstinem dainom... gal kas zinot? :(

OMB!!!
vargsas Justin! negi jis irgi tapo illiuminati marionete??? :< :<
http://www.youtube.com/watch?v=B3_lUccownY

:mergina:

FrIzz rašė:Dar pamenu žiurėjau aš per LNK kažkoki šau ir ten ant sienos buvo liuciferio akis irgi. ;|
Ir svarbiausiai poto parodė vėl ta vietą,o jos ten jau nebuvo!Man nepasivaideno!Žiurėjau į ja kažkur 2-3 minutes.

P.S. Tik nepagalvokite,kad aš išprotėjau. :geda:

kaip ta akis ten atsirado??? :vau:
ka, ir LNK jau masonu valdose???
NEEE!
Kaip dabar man ramiai gyvent! :<
Negaliu naktimis uzmikt, visur man tos akys vaidenasi! kai klausau daina, galvoju: ar cia yra uzkoduota zinute, ir pan!!!
AAAA!!! baigiu isprotet!!!
Dabar jau negalėsiu ramiai gyventi...
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

10 Vasaris 2011

Viršuje parašyta apie illuminati jei tau truksta informacijos tai čia dar yra parašyta
http://www.tikratiesa.lt/nauja-pasaulio-tvarka-t176.html
http://www.tikratiesa.lt/dainos-sugrotos-atbulai-t170.html
dar yra google ir youtube.
P.S. Tavo Justin Bieber proto niekas neužvaldė gali varyti iš čia... :>
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 11 Vasaris 2011. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

10 Vasaris 2011

Pakraupusioji, tikrai tavo simptomai rimti.
Realistas
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

11 Vasaris 2011

Pakraupusioji rašė:OMG!!! :sokas:
atrodo, gyveni sau zmogus ramiai klausai muzikos ir... ataiga suzinai apie kazkokius Illiuminati, kurie (ar ka jie ten tiksliai daro..?) uzvaldo dainininku protus (kazkas panasaus, ane?) ir siuntineja kazkokius slykscius pranesimus! :<
ka ten uzvalde? Rihanna? Beyonce? Jay-z? Willow smith? Niki Minought? Justin Bieber (ach, vargsas grazuoliukas. per ji as ir suzinojau apie Illiuminati :myliu: )?!
B****! kaip dabar gyventi??? :< :< :< :<

Bet as dar nevisai supratau apie tuos Illiuminati... galit gal kasnors atsakyt i mano klausimus? :
Kaip jie uzvaldo kitu protus? (ar ka jie ten daro..?)
Kodel jie ten tas zinutes atvirkstines siuntineja? :niekinti:
ko jie isvis siekia???
P.s. perskaiciau puse forumo ir vistiek nesupratau... :o_o:
Aciu labai :mergina:

Man tai labai idomu, ko jie siekia su tom atvirkstinem dainom... gal kas zinot? :(

OMB!!!
vargsas Justin! negi jis irgi tapo illiuminati marionete??? :< :<
http://www.youtube.com/watch?v=B3_lUccownY

:mergina:

FrIzz rašė:Dar pamenu žiurėjau aš per LNK kažkoki šau ir ten ant sienos buvo liuciferio akis irgi. ;|

P.S. Tik nepagalvokite,kad aš išprotėjau. :geda:

kaip ta akis ten atsirado??? :vau:
ka, ir LNK jau masonu valdose???
NEEE!
Kaip dabar man ramiai gyvent! :<
Negaliu naktimis uzmikt, visur man tos akys vaidenasi! kai klausau daina, galvoju: ar cia yra uzkoduota zinute, ir pan!!!

Mano nuomone viskas yra taip, kad tie illuminati yra tiesiog pačio šetono dešinioji ranka. Ne veltui jie naudoja įvairius simbolius ir juodąja magija kabalą ir pan. Pati Madona sakė, kad ją praktikuoja, Ozis Osbornas pats sako, kad esu apsėstas velnio, lenonas pries išgarsėjimą taip pat kalbėjo, kad žinau, kad tapsime garsūs, nes pardaviau savo sielą velniui ir tokių daininkų yra begalės todėl jie taip gerai ir dainuoja ir tampą populiarūs, pvz Neo iš Matricos sakė, kad galiu vaidinti tik tada kaip kažkas pradeda manyje veikti ar kažkas panašaus. Gaunas taip, kad daugumą žvaigždžių yra parsidavę dėl šlovės. Čia nebloga serija apie muzikos industriją:

Taip pat čia šiek tiek info apie masonijos ritualus ir pan.
http://www.ef511.net/
Yra lietuvių kalba gera knyga "Ar pasaulį valdo masonai?" Aprašoma istorija, apeigos ir pan. internete neberandu, gal būtų bibliotekoj, Klaipėdoj žinau, kad yra turėtų būt ir kituose miestuose.

Dar yra šitas lietuviškas filmas, kai kuri info jau pasenusi, kai kur perlenkta, bet esmė bus aiški, bent man jau visas domėjimasis nuo šito filmo prasidėjo:
Pirmyn į praeiti!

Dalis daininkų kurie patys ir pasisako, kad pardavė savo sielą:
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

11 Vasaris 2011

Progresas rašė:Pakraupusioji, tikrai tavo simptomai rimti.

hmm..? ka tuo nori pasakyt? :ka:
Dabar jau negalėsiu ramiai gyventi...
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

11 Vasaris 2011

Justis90 aš į šėtoną netikiu tai pas mane nuomonė truputi kitokia.Žmones parduoda savo sielas(o tiksliau savę) ne pačiam šėtonui,o tiems turtingiem žmoniem kuri poto sutvarko viska taip kaip reikia.Jei tu neturi balso tai pas tave jis stebuklingai neatsiras iš kažkur.O patis masonai tiki į liuciferi kaip mes žmones tikime į Dievą.Todel dirba savo juodą darbą ir perka žmoniu sielas.Šiaip illuminati tai yra sekta mano nuomone...ir visos sektos turi savo žmones kurie žino tiesą.
Man asmeniškai illuminati yra labai mistiškas dalykas,labiau tikiu,kad pasalį valdo Bilderbergo grupė,o illuminati,skulls and bounds su jais išvien. :D

P.S. Tikiuosi mano nuomonė dėl Dievo egzistavimo teisinga...Gyvenu pagal visus 10 dievo isakymus...ir dabar į pragarą keliaučiau tik dėlto,kad netikėjau į ji!O kiek blogu žmoniu tiki į Dievą...Noriu tikėti į Dievą,noriu,kad jis egzistuotu.Nežinau...gal aš dar jaunas ir kvailas...gal ateiti pradėsiu tiketi.Bet tikrai neisiu į bažnyčia melstis!Tikėjimas ir religija du skirtingi dalykai!Aš ir be bažnyčios galiu su Dievų pakalbėti ir į ji tikėti.
Paskutinį kartą redagavo FrIzz 18 Kovas 2011. Iš viso redaguota 9 kartus.
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

11 Vasaris 2011

Pakraupusioji rašė:

Jei nori pajuokauti su šios temos turinių - nepavyks. Jei ne taip supratau, tai neįsterikuok taip, kaip matosi tavo ankstesnėje žinutėje.

Pakraupusioji rašė:Kaip dabar man ramiai gyvent! :<
Realistas
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

11 Vasaris 2011

Progresas rašė:
Pakraupusioji rašė:

Jei nori pajuokauti su šios temos turinių - nepavyks. Jei ne taip supratau, tai neįsterikuok taip, kaip matosi tavo ankstesnėje žinutėje.

Pakraupusioji rašė:Kaip dabar man ramiai gyvent! :<

Man tai norm čia viskas kai pirma syk sužinai, kad viskas yra ne taip kaip visada atrodė jausmas kažkoks netoks apima. Pats atsimenu kai domėtis pradėjau tai nu p***** galvoju kas čia daros išvis, čiut ne už galvos susiėmes sėdėjau :D
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

11 Vasaris 2011

FrIzz rašė:Justis90 aš į šėtoną netikiu tai pas mane nuomonė truputi kitokia.Žmones parduoda savo sielas(o tiksliau savę) ne pačiam šėtonui,o tiems turtingiem žmoniem kuri poto sutvarko viska taip kaip reikia.Jei tu neturi balso tai pas tave jis stebuklingai neatsiras iš kažkur.O patis masonai tiki į liuciferi kaip mes žmones tikime į Dievą.Todel dirba savo juodą darbą ir perka žmoniu sielas.Šiaip illuminati tai yra sekta mano nuomone...ir visos sektos turi savo žmones kurie žino tiesą.
Man asmeniškai illuminati yra mistiškas dalykas(bet aš tikiu,kad jie egzistuoja),labiau tikiu,kad pasalį valdo Bilderbergo grupė ir illuminati,skulls and bounds tiesiog su jais dirba kartu. :D

P.S. Tikiuosi mano nuomonė dėl Dievo egzistavimo teisinga...Gyvenu pagal visus 10 dievo isakymus...ir dabar į pragarą keliaučiau tik dėlto,kad netikėjau į ji!O kiek blogu žmoniu tiki į Dievą...Noriu tikėti į Dievą,noriu,kad jis egzistuotu.Nežinau...gal aš dar jaunas ir kvailas...gal ateiti pradėsiu tiketi.Bet tikrai neisiu į bažnyčia melstis!Tikėjimas ir religija du skirtingi dalykai!Aš ir be bažnyčios galiu su Dievų pakalbėti.

Man su tikėjimu gaunas daugmaž taip, tie visi daininkai sako tiesiai švieisiai pardaviau savo sielą šetonui ir pan. jei yra velnias yra ir Dievas. Esu dar girdėjas, kad šetonui pilnai užtenka, kad galvotum, kad jo nėra. O šiaip nebūtinai bažnyčioje turi būt, kad dievas tave išgirstų.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

11 Vasaris 2011

Aš kai pirma karta sužinojau apie illuminati tai pagalvojau,kad čia dar viena kvaila sąmokslo teorija.
Ir netikėjau,kad taip gali buti. :D

Dauguma
Dauguma

11 Vasaris 2011

Sužinojau apie masonus labai senai. Ir viską matančią akį senai matydavau filmuose, multikuose, bet niekada nebuvau pagalvojęs ką ji reiškia. Maniau, tai Egipto simbolizmas ir tiek. Tokie patys ženklai kaip žaibas ar ugnis, bet dabar pats negaliu patikėti :velnias:
Kitas

• Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Autorius

Grįžti į Religija

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"