Kas yra GMO? Atsidarykite šaldytuvą...

Filmai, klipai, bet kokia filmuota, garso medžiaga.

Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

07 Sausis 2011

Kas yra GMO? Atsidarykite šaldytuvą...

Daugelis nepagalvojote ką reiškia GMO, kitaip sakant genetiškai modifikuoti organizmai. Mes esame eksperimentinės "žiurkės", arba eksperimento šalis. Ačiū už dėmesį!

O jei jums pasidarė įdomu, siūlau pasižiūrėti ankstesnę temą apie genetiškai modifikuotas daržoves...
Realistas
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

26 Sausis 2011

Re: Kas yra GMO? Atsidarykite šaldytuvą...

Man malonu žiūrėti tokias laidas, gaila, kad jos būna dažnai ne apie gražius dalykus. Dar vienas įrodymas, kad pinigai valdo pasaulį.

Jei galėčiau kaip monarchas išspręsti šią problemą, tai visiems genetiškai modifikuotų prekeiviams nukirsčiau rankas.
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

17 Vasaris 2011

„WikiLeaks“ paviešinti dokumentai rodo, kad JAV ambasada Paryžiuje patarė Vašingtonui pradėti prekybos karą prieš bet kurią Europos Sąjungos valstybę, kuri priešintųsi genetiškai modifikuotiems pasėliams, praneša britų dienraštis „The Guardian“.
Realistas

Besidomintis
Besidomintis

18 Vasaris 2011

Bet žinot - informacija apie gmo yra visiems prieinama, todėl iš esmės jį (GMO) vartoja tik sheeple. Tai koks tada skirtumas? :D Man tokių net negaila...
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

18 Vasaris 2011

mindaugz69 rašė:Bet žinot - informacija apie gmo yra visiems prieinama, todėl iš esmės jį (GMO) vartoja tik sheeple. Tai koks tada skirtumas? :D Man tokių net negaila...

Taip, informacija visiems prieinama, tik ne visiems ji suprantama. T.y. ne visi ją gali tinkamai apdoroti.

Nuo gimimo mums taip pat plovė smegenis, kad patiketume, jog esame silpni, pažeidžiami ir priklausantys nuo tablečių, kad alkoholis teikia mums malonumą ir paramą. Mums išplovė smegenis, kad patiketume, jog suaugusieji geria del to, kad megaujasi skoniu. Mums išplove smegenis, kad baimę ir skausmą laikytume blogybemis, todėl įtampa taip pat esame linke laikyti blogu reiškiniu. Kaip baimė ir skausmas, ji paprasčiausiai tėra perspėjamasis ženklas, požymis, kad kažkas ne taip. Jei jūsų automobilio tepalų lygio indikatorius pradetų mirksėti, jį išjungti ir apsimesti, kad problema išspresta, būtų visiška kvailystė. Taip elgdamasis garantuotumėte, kad menka problema pavirs i didelę nelaimę.

Kadaise aš gėriau, rūkiau ir panašiai. Tai buvo dėl to, kad mano smegenys buvo praplautos holivudo ir kitokio mėšlo. Mūsų smegenys taip apkvailinamos, kad patiki, jog net nuodai iš tiesų mums kelia naudą. Turime daug pasiteisinimų už savo kvailus poelgius, bet nesuprantame poelgių priežasčių. Randame gėrį ten, kur jo nėra ... Iš tikrųjų mūsų smegenys ir kūnas yra ypač išradingi įrenginiai.

Būtent, kad informacijos buvo aplinkui aš nesugebėjau jos "paimti" į rankas, o dar blogiau, sužinojęs tiesą negalėjau patikėti ja, nes kaip minėjau, buvau paveiktas smegenų plovimo. Nenusiminu, nes ne aš buvau kaltas, jog atsidūriau spąstuose. Natūralu, kad žmogus nori viską išbandyti, pajusti kažką naujo, tuo labiau jei tai draudžiama. Tai būdinga visiems žmonėms.

GMO panašus smegenų plovimas...
Realistas
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

21 Vasaris 2011

Prie tos pačios temos. Dabar produktuose rašo ne "modifikuotas krakmolas" ar ten koks kitas produktas, o "pakeistų savybiu krakmolas". Tai galima teigti, kad GMO (genetiškai modifikuotas organizmas) yra PSO (pakeistų savybių organizmas).

Būkite atsargūs.
Realistas
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

04 Gegužė 2011

Propagandinis filmukas moksleiviams kas yra GMO :D
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

13 Liepa 2011

Aš taip pagalvojau, jei asmuo kėsinasi į tavo gyvybę, tu bet kokiais būdais turi išsigelbėti net jei reikėtų paaukoti piktadario gyvybę.

GMO kūrėjai, platintojai ir visi kiti asmenys dėl kurių atsidūrė šie genetiškai modifikuoti organizmai ant parduotuvių prekystalių yra ne kas kita kaip minėti masiniai užpuolikai, žudikai. Kodėl mes negalime jų nužudyti jei jie žudo visą pasaulį?
Realistas

GMM

Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

13 Liepa 2011

Progresas rašė:Aš taip pagalvojau, jei asmuo kėsinasi į tavo gyvybę, tu bet kokiais būdais turi išsigelbėti net jei reikėtų paaukoti piktadario gyvybę.

GMO kūrėjai, platintojai ir visi kiti asmenys dėl kurių atsidūrė šie genetiškai modifikuoti organizmai ant parduotuvių prekystalių yra ne kas kita kaip minėti masiniai užpuolikai, žudikai. Kodėl mes negalime jų nužudyti jei jie žudo visą pasaulį?

Na, o tai kaip amerikiečiai turi jaustis kai ant prekystalio guli produktai, o ant jų nėra pažymėta kurie su GMO?
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

18 Liepa 2011

Pas mumis pagal įstatymus irgi į kiekvieną produktą galima dėti 1 procentą GMO ir to gali nežymėti. Kai skaičiau apie tai ir sako pramoniniu požiūriu tas 1 procentas nieko nesutaupo, bet sveikatos požiūriu jau blogai.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

26 Liepa 2011

Manau kovoti su GMO jau yra gerokai pervelu, viskas yra po fakto. Yra kaip yra ir dabar jau nematau realiu galimybiu kovoti su tuo globaliai. Lietuvoje kaip kone rezistencinis judejimas egzistuoja, EKOvarguoliai, bet manau, kad tai yra lasai juroje...

Atsisakyti pirkti ir paciam pradeti viska auginti, kogero yra vienintelis budas, bet zinant, kad urbanizicija jau pasibaige, tai nemanau, kad bus prieinama kiekvienam norinciam,
Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

08 Lapkritis 2011

Norėčiau dar informacijos (tik ne globalistų propagandinės) apie GMO, sandarą, kenksmingumą, ačiū
Paskutinį kartą redagavo Empyrean 08 Lapkritis 2011. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

08 Lapkritis 2011

Google? Kenksmingumas nera istirtas. Manoma, kad kenkia vaisingumui...
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

09 Lapkritis 2011

Fibonacci rašė:Google? Kenksmingumas nera istirtas. Manoma, kad kenkia vaisingumui...

Kenksmingumo tyrimams yra visaip kliudoma tuom uzsiimanciu kompaniju, kai buvo daryti bandymai su ziurkem trecia karta tapo nevaisinga, taip pat Gvatemaloje auginama daug GMO kulturu, tai vaiku issigimimai labai padaznejo...
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

09 Lapkritis 2011

Ministras remiasi konkrečiais dalykais.

"Pažiūrėkit vien į akcijų biržas ir kurios klęsti." Žurnalistė atsakė, kad klęsti lobistų, globalistų sektoriai, o jis atsako, kad ne tame esmė. Lyg jis dirba LIETUVOS žmonėms, o ne už pinigus. Reikėtų dėl tokių dalykų kaip pvz. "monsanto" įsileidimą į Lietuvą iškelti pagal konstituciją referendumą, vis gi labai svarbus dalykas. Gal net pamatytumėme kaip ministras valgo produktus su GMO ir siūlo kitiems. Juokdarys... :1cheesy: Ačiū tokioms laidoms, kad dar nėra kaip Amerikoje. Ant pakuotės net nerašo, kad produktas su genetiškai modifikuotais organizmais.

Tiek to, atrodo, lai valgo juos žmonės ir miršta per savo dezinformacija ar aplinkybes. Bet blogiausia tai, kad kenčia ne minėtos aukos, bet ir pašaliniai žmonės. Močiutė nuperka anūkui maisto, saldumynų... o vaikas net nesuvokia kaip jį žudo. Tai tik pavyzdys.
Realistas

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

09 Lapkritis 2011

O tai Lietuvoj ne tas pats? Kas kad raso, vistiek visi produktai modifikuoti, jei nemodifikuoti tai prideta skonio stiprikliu. Nera is ko rinktis.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Gruodis 2011

Pasak wikipedijos, sr.korejoje jeigu zmogus nusprendzia uzsiauginti savas darzoves, yra issiunciamas i koncentracijos stovykla. O ten jau kaip pokariu, politnis kalinys su kuriuo daromi bandymai.
Gryna NWO tvarka. O mes dar dejuojam kad vakaru pasaulis piktus planus rezga...
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

02 Sausis 2012

Š. Korėjos su pasauliu neįmanoma lyginti. Kad žmonės interneto neturi, telefonų, negali išvykti iš šalies, kalbėtis su užsieniu, tai nereiškia, kad reikia džiaugtis, kad ir mums taip nėra. Bendrai žiūrėkim į faktus. Kodėl taip yra Korėjoj? Nes žmonės nuo pat mažesn yra mokomi, kad lyderis yra Dievas ir niekas nesugeba paneigti, nes jokių komunikacijos priemonių su "kitu" pasauliu nėra. O mūsų kas gręsia? Tas pats. Mūsų vaikai bandomi lygiai taip pat paversti zombiais, galvojančiais, kad GMO yra gerai, kad jis mum nekenkia, kad jis kuriamas ne tik dėl pigesnės produkcijos, kad už GMO nestovi rimtos bendrovės skiriančios pinigus šiam projektui (smegenų pudrinimui), kaip lygiai tokia pačia ideologija vadovavosi Š. Korėjos lyderis. Jei žmogus auga maiše, jis ir net nežinos kas už to maišo. Bet jei jis prieš gyvenant maiše buvo matęs gyvenimą, jis tikrai tam maiše nesijaus laimingas. Kišam rankas prie gamtos. Kiek yra pasaulyje iš garsių žmonių girdėta, šventuosiuose raštuose parašyta, kad žmogui draudžiama kišti rankos prie gamtos, nes sugraiusim patys save. Jūs nejaučiat savo galva, kad tai tiesa?
Pagalvokime geriau. Aš esu monsanto (GMO gaminantis monopolininkas). Mano kapitalas per metus viršija kelis milijardus dolerių ar aš su tokiais pinigais nenorėčiau pasidaryti dar didesnių pinigų? Nusamdau BRANGIAI kelis įtakingas kompanijas, ten įtakingus daktarus pamoko, kad GMO yra gerai, o tie daktarai jau kitą dieną mums aiškina, kad viskas yra gerai. Čia durniausia būtų tikėti, kad žmogaus kūna prisitaiko prie chemikalų... optimistai, pasiskaitykit kiek žmonių miršta, kiek suserga visokiom ligom, o per BBC, CNN jums tokių dalykų neparodys, nes vieną milijoną investuoju ir viskas, tyla garantuota. Dar pamąstykit kas būtų jei visuomenei parodytų, kad monsanto yra nuodas, kad jis viso pasaulio monopolininkas, ir kad užrašai (modifikuotas krakmolas ir pan.) tai jų sukurtas "gėris" yra sukurta tam, kad kažkas pasiimtų iš jūsų pinigėlius, o ne jus darytų laimingus. Mokslininkai net negali jums tiesos pasakyti dėl savo šeimos saugumo, tie patys masonai palaiko GMO, gi turi valytis pasaulis. Man taip kvailai atrodo kai žmonės kalba apie GMO gerai, o neigiamą nuomonę prilygina mėšlui, atseit, dar GMO nėra ištirtas, negalima blogai dar apie jį kalbėt. Kad jūs ilgiau gyvensit valgydami GMO - prašau, ėskit, uždirbkit kažkam pinigus, padėsite išvalyti pasaulį nuo idiotų, taip pat savo vaikams, durnelių tėvams, padėsite greičiau apsivalyti. Geriau nesikraukite apie tai ką valgote, vis tiek mirsite nesuvokę ir kiškite viską į burną, gyvuliai... :1angry:

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

02 Sausis 2012

O kas sako kad GMO yra gerai? Dar negirdejau, visur skelbia kad kenkia sveikatai. Mokykloje ir man rode skaidres apie GMO ir kokia yra ju zala zmogui.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

05 Sausis 2012

Grįžti į Audio, video archyvas

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"