Kas supras moteris (?)....

Protas, elgesys, savišvieta, sąmonė, bei psichikos faktai, dėsniai, procesai ir reiškiniai. Informacijos perdavimas kitoms kartoms.

Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

20 Birželis 2011

Kas supras moteris (?)....

Suprantu, kad galbūt ši tema nėra ta, kuria norėtum skaityti, galbūt tau su gyvenimo palydove viskas gerai einasi..galbūt tu išvis jos neturi ir tik svajoji apie ta išrinktąją... O gal ne?

Tiesa pasakysiu vyrai - moteris dviveidės, tai ne iš piršto laužtas teiginys ir taip taip - daug žmonių yra dviveidžių pasakytumėt, ne tik moterys - bet moterys ypatingai. Tipinė situacija. Panelė išvyksta į kelionę.. Na kiekvienas save gerbiantis vyras ir mylintis pasakys jai kažką, kas galbūt jai nepatiks : nesitūsink per daug, arba daugmaž "neprisicirkink" ar pan. Panelė kaip įprasta pasakys - "viskas bus gerai", "viskas yra gerai" ir pan. Bet susirūpinęs vyras suabejos, nes žinos, kad moteris tai ne tai, už kuria galima dešine ranką statyt. Ir ką gi sužino jis? Per savo pažįstamą draugę, kad jo panelė susirašinėjo ir paklausta "tai užsitusinsim iki galo?" ji atsako "jo, žinoma". Tada vyras sėdi ant nežinios "taigi ji sakė taip...o matai kaip yra ištikrųjų". Ką tokiu momentu darytumėte Jūs? Ar tardytumėte, o galbūt pamirštumėte ir gyventumėte lyg nieko nebuvo, nors kelionė neužkalnų, o norėtųsi, kad viskas ištikrųju JOJE BŪTŲ GERAI. Ar galbūt vadovautųmėtes posakiu "kol nepgautas, tol ne vagis" mhm? Ištiesų Panelė sudėtingo charakterio, daroma didelės įtakos kitų žmonių. Taigi jūsų nuomonė tiesiai šviesiai. Ačiū už dėmesį.

P.s. tema kūriau pschilogijai, nes tai tikrai reikia suvokti ir aš jūsų klausiu patarimo, galbūt šioje temoje atsiras daugiau besiskundžiančių moterų elgesiu ir pan.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.
971206298 - iššifruok jei esi kompiuteris ?
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

20 Birželis 2011

Re: Kas supras moteris (?)....

Visada gali pasikalbėti apie tai ir pasakyti jai prieš išvažiuojant gražių žodelių, įrodančių pasitikėjimą ja. Nežinau kaip čia pasakyti. Kadangi tu pasitiki ja, o ji tavimi, tai viskas normaliai. Ji nežino ką tu veiksi be jos...
Spausti negalima, dar jei su drauge važiuoja tai pasilinksmins. Tu taip pat turi tokią progą... Pailsėsit vienas nuo kito, pasiilgsit ir jei viskas gerai (pasitikėjimas nebuvo sulaužytas nei vienos pusės) tokie pokyčiai gali gero atnešti santykiams arba...

Pasitikėčiau panele. Jei nėra tartpusavio pasitikėjimo, tai nieko gero...
Realistas
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

20 Birželis 2011

Progresas rašė:Visada gali pasikalbėti apie tai ir pasakyti jai prieš išvažiuojant gražių žodelių, įrodančių pasitikėjimą ja. Nežinau kaip čia pasakyti. Kadangi tu pasitiki ja, o ji tavimi, tai viskas normaliai. Ji nežino ką tu veiksi be jos...
Spausti negalima, dar jei su drauge važiuoja tai pasilinksmins. Tu taip pat turi tokią progą... Pailsėsit vienas nuo kito, pasiilgsit ir jei viskas gerai (pasitikėjimas nebuvo sulaužytas nei vienos pusės) tokie pokyčiai gali gero atnešti santykiams arba...

Pasitikėčiau panele. Jei nėra tartpusavio pasitikėjimo, tai nieko gero...

Matai, pasitikėt tai pasitikėt. BET. Kai vos ne kiekviena diena tas pasitikėjimas yra griaunamas tokiais dalykais kaip "aš nebenoriu su tavim kalbėti" arba pasako teiginį ir tada po kurio laiko jį paneigia. Arba žaidžia tokius žaidimus kaip pvz sako : "tik nuo manęs priklauso gerbėjų skaičius" - tai labai provokuoja griauti pasitikėjimą. Taigi... Iš prigimties esu valdingas žmogus, bet jei kas man rūpi tai vamzdiec tada. Dabar iš valdingo vyro, matau save nebetokį. Ankščiau būdavo - pasakau ir fsio, neužginčys, galutinis žodis mano. O dabar...kažkaip keistokai..Noris išeit, nebūt. Nes NESISKAITOMA. Bet durnas įprotis pas mane yra - žaidžiu iki galo visad.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

20 Birželis 2011

Na tokie dalykai tikrai labai kerta per širdį. Man atrodo, kad santykiuose svarbiausia yra nuoširdumas ir pusiausvyra tarp abiejų žmonių, lygybė. Jei nėra nuoširdumo, jei gyveni įtampoje ir jauti, jog ji kažką slepia, tai niekur toli nenuves. Tiesiog, mergina pirma turi būti gera draugė, o tik paskui moteris. Aš meilę įsivaizduoju tik visišku pasitikėjimu vienas kitu ir nuoširdumu. Jei tai laužoma - viskas turbūt yra apsimetinėjimas ir paprasčiausias prisirišimas...
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Empyrean rašė:Na tokie dalykai tikrai labai kerta per širdį. Man atrodo, kad santykiuose svarbiausia yra nuoširdumas ir pusiausvyra tarp abiejų žmonių, lygybė. Jei nėra nuoširdumo, jei gyveni įtampoje ir jauti, jog ji kažką slepia, tai niekur toli nenuves. Tiesiog, mergina pirma turi būti gera draugė, o tik paskui moteris. Aš meilę įsivaizduoju tik visišku pasitikėjimu vienas kitu ir nuoširdumu. Jei tai laužoma - viskas turbūt yra apsimetinėjimas ir paprasčiausias prisirišimas...

Ačiū už nuomonę. Gera, kad yra žmonių kibernetinėje erdvėje mąstančių panašiai kaip aš.

Visgi žodžiai, sakomi merginai, yra SVARBŪS visos sistemos funkcionavimo atributai. Be jų, kaip be rankų. Nors nuomonės skiriasi. Vieni sako, kad žodžiai - liks žodžiais, kita pusė už tai, kad žodžiai yra SVARBUS santykiu aspektas. Moterims manau tai neatsiejamas dalykas - ryte maloniau jaučiasi jei vyras tyliai į ausį pasako - "labas rytas, gėlyte :) ", nei tiesiog "Labas rytas" . Žodžiai komunikacijos dalis, taip kaip pavadinsime asmenį, jį pagirsime, pasakysime savo jausmus jam, taip ir suveiks visa sistema. Nors kiti sako, kad kam tie žodžiai, svarbu ką jauti. Kita vertus neišgirdęs nesužinosi. Ką Jūs manote apie žodžius? ar jie užima moters ir vyro gyvenime svarbų vaidmenį tarpusavio santykiuose? Ar reiktu apsiriboti ir retkarčiais leptelti vieną kitą gražų būdvardį ar epitetą savo išrinktąjai? Ar neapsiriboti ir sakyti tai dažnai vis keičiant iš "gėlytės" į "uogyte" iš "....." į "...." ir pnš. O gal to visai nereikia? KAIP MANOTE JŪS?
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Na, as kaip moteris, tai siek tiek isivelsiu i sia diskusija.
Visu pirma tai "skelsiu" pastebejima:
nemanau, kad jusu abieju santykiai/draugyste/meile i ka nors daugiau issivystys. Mano, kaip pasalinio zmogaus nuomone, tai ilgai netruks ;)
Jus kalbat apie moteru dviveidiskuma, taciau tokiu pat zmoniu yra ir tarp vyru. Kodel vieni draugauja su viena, o veda kita? Kodel su viena draugystes eigoje elgiasi vienaip, o su kita visiskai kitaip? Yra tik vienas paaiskinimas - jausmu skale. Jei ji zema, gali stengtis kiek tik nori, taciau jei partneris nejaucia to paties, jo/jos jausmai nepasikeis ir po metu ;)
O Tavo atveju pats pabrezei, kad panele sunkaus charakterio ir veikiama kitu zmoniu. Beje, dar paminejai, kad pats esi valdingo charakterio. O tai jau matau, kaip "nesveikus santykius". Merginai Tu negali nurodyneti ka ji turi daryti ir ko ne ;)
Beje, idomu ir kokio amziaus abu esate? Jei dar labai jauni, tai dar viskas keisis ir keisis. O jei jau perlipe 25-erius, tai santykiai isties nekokie reiskiasi ;)
Pasakysiu taip, jei zmogus rupi ir tu ji myli, pritariu, atsiranda siek tiek pavydo gysleliu,taciau jei abu poroje esti laimingi, nei vienam nekyla noras "uzsitusinti"/ nuklysti i sona ir pan ;) Lygiaverte partneryste yra ilgametes meiles pagrindas.
Si mergina, su kuria tau norisi sutarti, visiskai taves negerbia (keicia nuomones, sako"tik nuo manes priklauso gerbeju skaicius"), o tai jau didelis minusas ;) Ir...galiu garantuoti, kad meiles tau joje ne su ziburiu nerasi. Skaudziai as cia gal smogiau, taciau geriau atvira tiesa nei.... ;)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

ŽinauKasEsu rašė:
Empyrean rašė:Na tokie dalykai tikrai labai kerta per širdį. Man atrodo, kad santykiuose svarbiausia yra nuoširdumas ir pusiausvyra tarp abiejų žmonių, lygybė. Jei nėra nuoširdumo, jei gyveni įtampoje ir jauti, jog ji kažką slepia, tai niekur toli nenuves. Tiesiog, mergina pirma turi būti gera draugė, o tik paskui moteris. Aš meilę įsivaizduoju tik visišku pasitikėjimu vienas kitu ir nuoširdumu. Jei tai laužoma - viskas turbūt yra apsimetinėjimas ir paprasčiausias prisirišimas...

Ačiū už nuomonę. Gera, kad yra žmonių kibernetinėje erdvėje mąstančių panašiai kaip aš.

Visgi žodžiai, sakomi merginai, yra SVARBŪS visos sistemos funkcionavimo atributai. Be jų, kaip be rankų. Nors nuomonės skiriasi. Vieni sako, kad žodžiai - liks žodžiais, kita pusė už tai, kad žodžiai yra SVARBUS santykiu aspektas. Moterims manau tai neatsiejamas dalykas - ryte maloniau jaučiasi jei vyras tyliai į ausį pasako - "labas rytas, gėlyte :) ", nei tiesiog "Labas rytas" . Žodžiai komunikacijos dalis, taip kaip pavadinsime asmenį, jį pagirsime, pasakysime savo jausmus jam, taip ir suveiks visa sistema. Nors kiti sako, kad kam tie žodžiai, svarbu ką jauti. Kita vertus neišgirdęs nesužinosi. Ką Jūs manote apie žodžius? ar jie užima moters ir vyro gyvenime svarbų vaidmenį tarpusavio santykiuose? Ar reiktu apsiriboti ir retkarčiais leptelti vieną kitą gražų būdvardį ar epitetą savo išrinktąjai? Ar neapsiriboti ir sakyti tai dažnai vis keičiant iš "gėlytės" į "uogyte" iš "....." į "...." ir pnš. O gal to visai nereikia? KAIP MANOTE JŪS?

Manau, kad teisingi zodziai labiausiai gelbeja santykius ;)
As pati, asmeniskai, nekenciu tu visu "uogyciu/pupyciu" ir pan. Bet yra merginu, kurios dievina sitas saldybes. Nemanau, kad jos kenkia, taciau, patikekit, dirbtinai sakomos frazes skamba klaikiai ir tikrai nenuosirdziai. Kartais labiau veiksminga yra priglausti mergina prie peties nei neuzsiciiaupiant suokti visokius -yte,iukas ir pan ;)
Ir ryte smagiau yra kai vyras paksteli merginai i kakta nei burbteli "labas rytas" ir roplioja is lovos ;))
Ir siaip....kiekviena pora susikuria savo ritualus, kuno kalba, zodzius ir pan. Vieniems uztenka susitikus pirstais susilieti ir paslaptingai vienas kitam nusisypsoti, kiti pasineria i aistringa susitikimo bucini, dar kiti jaukiai priglunda....
Santykius formuojasi abieju pastangomis, o ne vien tik vienos puses ;)

Ir siaip...protinga mergina zino,jog vyrukai nera tokie snekus kaip moterys, todel stengtis istraukti daugiau zodziu nei jis nori pasakyti, yra nelabai teisinga ;) Vyras moteriai jau nuo seniausiu laiku asocijuojasi su tvirtumu, apsauga ir pan. Kaip ir minejau, didesnis efektas yra priglausti ja prie krutines nei suokti "dirbtinus meilius zoodelius" ;)
Ir patarimas: jei taip sunku atsakyti i klausima: "ar myli mane?" Tiesiog prieikit, apkabinkit ir pabuciuokit - pats puikiausias atsakymas ;)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Blackniki rašė:
ŽinauKasEsu rašė:

Manau, kad teisingi zodziai labiausiai gelbeja santykius ;)
As pati, asmeniskai, nekenciu tu visu "uogyciu/pupyciu" ir pan. Bet yra merginu, kurios dievina sitas saldybes. Nemanau, kad jos kenkia, taciau, patikekit, dirbtinai sakomos frazes skamba klaikiai ir tikrai nenuosirdziai. Kartais labiau veiksminga yra priglausti mergina prie peties nei neuzsiciiaupiant suokti visokius -yte,iukas ir pan ;)
Ir ryte smagiau yra kai vyras paksteli merginai i kakta nei burbteli "labas rytas" ir roplioja is lovos ;))
Ir siaip....kiekviena pora susikuria savo ritualus, kuno kalba, zodzius ir pan. Vieniems uztenka susitikus pirstais susilieti ir paslaptingai vienas kitam nusisypsoti, kiti pasineria i aistringa susitikimo bucini, dar kiti jaukiai priglunda....
Santykius formuojasi abieju pastangomis, o ne vien tik vienos puses ;)

Ir siaip...protinga mergina zino,jog vyrukai nera tokie snekus kaip moterys, todel stengtis istraukti daugiau zodziu nei jis nori pasakyti, yra nelabai teisinga ;) Vyras moteriai jau nuo seniausiu laiku asocijuojasi su tvirtumu, apsauga ir pan. Kaip ir minejau, didesnis efektas yra priglausti ja prie krutines nei suokti "dirbtinus meilius zoodelius" ;)
Ir patarimas: jei taip sunku atsakyti i klausima: "ar myli mane?" Tiesiog prieikit, apkabinkit ir pabuciuokit - pats puikiausias atsakymas ;)

Atsakant į pirmąjį postą, tai galiu užtikrinti - ji jaučia pagarbą,pasitikėjimą ir vyrauja abipusė meilė. Tik mes esame lb panašūs - ji užsispyrus, aš užsispyręs. Jei jau matosi, kad tavęs nesiklausoma tai sakoma tokie dalykai kaip "nuo manęs priklauso gerbėjų skaičius ir pan". Ji į mane atsiremia kaip į ramstį, o aš į ją (kai to reikia). Šiluma, gerumas - viskas yra. Pasitikiu, myliu, gerbiu. BET. Jūs moterys - daug reikalaujančios, o kai duodi per daug, būna irgi VĖL ir VĖL blogai. Mūsų santykiai tęsis dar ilgai, nes ji supranta mane iš mimikos, žino viską, bet pasilieku sau savanaudiškai užslėpti vieną kertelę, kurios ji nepažinos niekada - o tau ir bus paslaptingumas, kuris turi savotiško žavesio. Kolege, ačiū Jums už nuomonę, manau esate puiki mergina, kad taip įvertinate viską...O jūsų kaip ivardijote "tiesmukiška tiesa", manau Jūs daug ko nežinote, bet iš jūsų pranešimo gavau šiektiek informacijos, kuri man dar karta užtvirtino tai ką ir žinojau seniau (kalbu apie vertybes).

O brūkštelnant į antrąjį postą, tai mano nuomonė - savadarbis išlankstytas paukštukas ryte, arba išdrožinėti inicialai - puiki staigmena. Mėgstu tai daryti. Bet ne per daug. Turiu nusibrėžęs raudonąją ribą, kaip sakant. O žodžiai - turime susikūrę unikalius, kurie atspindi tik mus ir tikrai neatspindi tokių standartizmų kaip- "zuikyte/pupytė" ir pnš. O tai žavi. Vertybė? O kodėl gi ne. Moteris turi justi, kad su vyru ji turi kažką tokio, kitoniško.

Vieną kartą, man mergina pasakė: "Žinai, kodėl tu mane sužavėjai?", "Kodėl>?", "Nes tu niekada man neatsakei "nežinau","nemoku", tu visada žinojai ir žinai. Mane tai žavi ir traukia." Aš kad ir nlb nutuokdamas apie tam tikurs dalykus, visada jai kažką atsakydavau, patarimais liedavaus jei to reikėdavo.

O klausykite, ar tiesa, kad moteriai, norinčiai pasikalbėti, visai nereikia patarimų? Kiek teko susidurti - vis pykčiai, jei koks patarimas išsprūsta. Tada supratau, kad reikia išklausyti, o ne pulti patarinėti. Pvz: "Kaip sunkiai dirbau šnd darbe, neturiu laiko sau, viskas taip ir anaip" , o vyras pūkštelna "Tai tu daryk taip ar kitaip" ir pnš. Tada įvyksta ginčas. Taigi iš to išsiveda, kad reikia išklausyti, o ne pulti "padėti". Nes kaip žinome vyras iškart puola spręsti problemas, nors tuo momentu to nereikia, todėl įvyksta poleminis mūšis.

O dar blogiausia, kai moteriai užeina tas baisusis vieną kartą į mėnesį įvykstantis įvykis, kuri turbūt suprantant jau. Kaip išgyventi vyrui? Tylėti? nes ginčytis beprasmiška. Sunervuosi tik save ir kitus. Taigi kaip jūs manote, ką tokiu laikotarpiu daryt vyrui, jei jau taip išpuola, kad moteris nemoka valdyti tos karšligiškos nuotaikų kaitos? Gal švelnumas? O gal paguodos prizas - gėlės, šokoladas? Kaip manote, kaip turėtų vyras elgtis?
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Kaip sakau, tai jau individualus dalykas ;)
Vienoms nuotaika pakelsi netiketai iteiktomis gelemis, kitos dziaugsis budamos priglaustos ;)

Kaip pastebejau, dauguma vyruku megsta prikaisioti tas kelias dienas per menesi. Visi "ale juokauja", kartais megsta pasitycioti:"ar tau tos dienos, kad tokia nervuota?" ;) As manau, pirmiausia pamirskit apie tai, pamirskit tokios juokelius, nes merginoms tai tikrai nepatinka. Jus manote, kad mes dziaugiames kiekviena menesi "uzsukancia pussesere" :D (sorry uz toki humora :)) ) ?? As pvz mielu noru atsisakyciau tokio nepatogumo. Jums, vyrukai, net gimdyti nereikia, bet vis tiek burbate ir esate nepatenkinti, kad tas kelias dienas pas moteri vyksta fiziologiniai pokyciai ir ji buna siek tiek daugiau nervingesne. Pirmiau susimastykite, kad mums tai tikrai nera pats maloniausias gyvenimo periodas taip pat ;)
Taigi, tiesiog bukit supratingesni ir pamirskite ta nevykusi humora apie "nervingasias dienas" ;) Vat tai butu zingsnis i tobulesniu santykiu kurima irgi ;)

O apie tai, kad moterims reikia "viska zinancio" stipraus, tvirto ir pasitikejima keliancio vyruko - tai tiesa. Kad ir kokia stipri "karjeriste", nepriklausoma moteris butu, jai visuomet noresis tokio vyro. Tai tiesiog isisaknyje musu viduje ;)

Kodel moters geriausios drauges dazniausiai buna moteriskos lyties atstoves? Nes mes turim ta savybe "isklausyti", vyrukai, kaip pats minejai, iskarto iesko sprendimo budo ir pamirsta,kad kartais tiesiog uztenka apkabinimo ir isklausymo pritariamai linkciojant galva ;) Suprantu, kad noretusi buti idealiu, taciau moteris niekada nepasakys vyrui to ka pasako savo draugems. Taigi pernelyg stengtis, manau neverta ;) Taip pat, kas vyksta poroje, moteris taipogi ne viska ispliurps savo draugemis ;) Taip, kazkas bus zinoma, taciau tikrai ne viskas. Ir bukit ramus, jei turite malonia bendra paslapti, moteris yra puiki tos paslapties saugotoja.

p.s. ir atsiprasau uz savo pirmine nuomone apie jusu santykius. Gal ir klydau, bet pirmame poste daugiau atsispindejo pyktis, kuris, beje, ir sukuria atitinkama nuomone ;)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Pateiksiu jums moterų klaidas (dažniausias) :

1. Ji bando pakeisti jo elgesį arba jam padėti įvairiais patarimais. Vyras nesijaus mylimas, nes manys, kad juo nepasitikima. Manau sprendimo būdas - pasitikėjimas. Pasitikėdamas žmogus niekada nebandys pakeisti kito, nes žinos, kad jis yra toks koks yra ir svarbiausia - pasitiki juo.
2. Ji nemini to, ką jis padarė, o skundžiasi to ko nepadarė. Vėlgi, pamirštama tai kas daroma į tai kas nedaroma - sprendimas manau yra įvertinimas. Įvertindami žmogų mes priverčiame jį stengtis dar labiau, plius jis jaučiasi mylimas.
3.Ji kišasi į jo gyvenimą, aiškina ką daryti tarytum mažam vaikui. Sprendimas - reikia gėrėtis žmogumi, o ne jam aiškinti. Juk gėrimės dažniausiai kažką stebėdami, o tai ką stebime nebūtinai turi būti panašu į mus (elgesį ir pnš.) o tai ir žavi.
4. Kai jis mėgina imtis iniciatyvos ir priimti sprendimus, ji bando jį taisyti ar kritikuoti. STOP. Nebegerai. Vyras (pagal save vertinu) nesijaus mylimas, jeigu moteris nepadrąsins jo veikti pagal tai, kaip jis nori tai daryti. Juk kiekvienas mąstome savaip, todėl darome dažniausiai kaip mums atrodo geriausiai tuo metu ir kitų pataisymų ar kritikos mažiausiai reikia.

Dabar esminė pamoka vyrukams, nes pastebėjau, kad ir kolegė pritaria man, kad nlb MES mėgstame išklausyti jas, tad manau, gal tai pagelbės.

Visų pirma atsiminkite - kad ir ką moteris kalbės, kad ir kaip siutas ims, bet įsikalkit į galvą - mes pykstame ne dėl to, kad ji kažką blogai pasakė, o dėl to, kad nesuprantame jos požiūrio tuo klausimu, o anaiptol tai ne jos kaltė, tad ir pykt N E D E R Ė T U. Reikia bandyti suprasti tai ,ką girdime, o ne tai ką įsivaizduojame.
Dar vienas dalykas - jausmai. Kartais moteris mėgsta išslieti savo jausmus dėl tam tikro dalyko. Jie gali skaudinti (patyręs,apdegęs jau esu), bet atminkite, kad nors jos jausmai ne visai pagrįsti, vis dėlto juos reikia gerbti ir ją atjausti. Tai bus didelis pliusas jums. Patarimas : jei jau labai sunervina - giliai įkvėpkite ir nieko nesakykite. TYHA. Tuomet bandykite įsivaizduoti gyvenimą jos akimis...Padės nusiraminti ir adekvačiai į viską reaguoti. Kalbant apie gerą klausimąsį - nebūtina moteriai visada pritarti, tereikia būti geru klausytoju. Žinoma, jūs galite nesuvokti jos požiūrio ir pnš. Bet neparodykite to, tiesiog ji turi pamatyti, kad galbūt jus ne visai suvokiate ką ji kalba, bet bent stengiatės suprasti :) O kaip moteris kartais mėgsta kaltinti Mus,vyrus, dėl to, kad jų nuotaika bloga. Atminkit bičiuliai, tai tik iliuzija, ji ištikrųjų taip nemano ir jūs jai nuotaikos nesugadinote, jūs nekaltas, bet moteris tiesiog nori būti suprasta. kai ji kaltins dėl nuotaikos ar kitų nlb reikšmingų dalykų, tuomet nekaltinkite ir nesiginkite. Leiskite suprasti, kad suprantate ją ir užjaučiate - viskas, vėl ji graži, patenkinta, spindinti. Bet jei jūs sakysite, kad jūs nekaltas ir vardinsite priežastis - toli gražu nieko gero nepasieksite.

Dar vienas tipinis vyrų nesupratimo kampelis :
"Brangusis, kada mane kur nors nusivesi?", "Buvom gi 5ad jau". hehe. Vyras puola aiškint kad jau buvo nusivedęs ir pnš. Bet moteris ne to nori. ji nori kad ją pakviestumėte kur nors pabūti kartu - ir tai daryti nebūtina šnd. Tad vietoj pasiteisinimo reikėtų atsakyti "Mhm. Manau reiktų tave nusivesti į (vieta)" arba "Kuria diena aš tave nustebinsiu, kai tu mažiausiai to tikiesies :) ".

Taigi...

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

Charakterio tipas: INFJ

22 Birželis 2011

Blackniki rašė:Kaip sakau, tai jau individualus dalykas ;)
Vienoms nuotaika pakelsi netiketai iteiktomis gelemis, kitos dziaugsis budamos priglaustos ;)

Kaip pastebejau, dauguma vyruku megsta prikaisioti tas kelias dienas per menesi. Visi "ale juokauja", kartais megsta pasitycioti:"ar tau tos dienos, kad tokia nervuota?" ;) As manau, pirmiausia pamirskit apie tai, pamirskit tokios juokelius, nes merginoms tai tikrai nepatinka. Jus manote, kad mes dziaugiames kiekviena menesi "uzsukancia pussesere" :D (sorry uz toki humora :)) ) ?? As pvz mielu noru atsisakyciau tokio nepatogumo. Jums, vyrukai, net gimdyti nereikia, bet vis tiek burbate ir esate nepatenkinti, kad tas kelias dienas pas moteri vyksta fiziologiniai pokyciai ir ji buna siek tiek daugiau nervingesne. Pirmiau susimastykite, kad mums tai tikrai nera pats maloniausias gyvenimo periodas taip pat ;)
Taigi, tiesiog bukit supratingesni ir pamirskite ta nevykusi humora apie "nervingasias dienas" ;) Vat tai butu zingsnis i tobulesniu santykiu kurima irgi ;)

O apie tai, kad moterims reikia "viska zinancio" stipraus, tvirto ir pasitikejima keliancio vyruko - tai tiesa. Kad ir kokia stipri "karjeriste", nepriklausoma moteris butu, jai visuomet noresis tokio vyro. Tai tiesiog isisaknyje musu viduje ;)

Kodel moters geriausios drauges dazniausiai buna moteriskos lyties atstoves? Nes mes turim ta savybe "isklausyti", vyrukai, kaip pats minejai, iskarto iesko sprendimo budo ir pamirsta,kad kartais tiesiog uztenka apkabinimo ir isklausymo pritariamai linkciojant galva ;) Suprantu, kad noretusi buti idealiu, taciau moteris niekada nepasakys vyrui to ka pasako savo draugems. Taigi pernelyg stengtis, manau neverta ;) Taip pat, kas vyksta poroje, moteris taipogi ne viska ispliurps savo draugemis ;) Taip, kazkas bus zinoma, taciau tikrai ne viskas. Ir bukit ramus, jei turite malonia bendra paslapti, moteris yra puiki tos paslapties saugotoja.

p.s. ir atsiprasau uz savo pirmine nuomone apie jusu santykius. Gal ir klydau, bet pirmame poste daugiau atsispindejo pyktis, kuris, beje, ir sukuria atitinkama nuomone ;)

Pritariu tai merginai kuri cia pasisake.Nes mano gyvenimo scenarijus butent toks,galbut del to viskas normaliai einasi.
Net sunku butu patiket jog cia raso mergina,nes jos dazniau megsta viska kazkiek pagrazint ar pafantazuot .
Pats nekarta buvau tavo situacijoje ir elgiausi lygiai taip pat kaip ir tu(ZinauKasEsu).As taipogi esu valdingas - "pasakiau ir gipsas".
Atsidures tavo situacijoje taip pat ieskojau ivairiu sprendimu.Bet tiesa tokia,kad viskas baiges smugiu auksciau juosmens.Dabar as i savo praeiti ziuriu su sypsena ir pats is saves juokiuos kaip kvailai elgiausi bandydamas itikt.Dabartine mano situacija tokia,kad visigi radau savo isrinktaja na bent jau taip atrodo.Nes nereikia man sneket to kas man neiprasta(nezinau galbut nera manyje "bobiskumo sindromo"),gyvenam normaliai,dirbam po lygiai ir visa kita.As aplamai manau ,kad moteris iki 25 metu isvis velniai zino ka ten masto.Na,bet pasitaiko ir "seimynisku" moteru.Tas tavo pasakymas ,jog jus abu panasus nes abu uzsispyre tai cia tas pats kaip du magnetai.Tik kazkodel pas magnetu nera taip ,kad siaurinis polius trauktu siaurini.Pas mus yra taip ,kad as esu labiau grieztesnis o ji atlaidesne,todel viskas puikiai ir einasi.As neisskirciau moteru,kad jos kazkokios super sudetingos butybes,nes vyra ne ka kitokie.Pirmiausia tu turi zinoti kokios tu nori ir jei ji nera tokia tokia einat kievienas savo keliais,nes veliau tas pastovus taikymasis prie tau nemaloniu dalyku tave persekios kaip prie bato prilipes sudas.Man netgi buvo taip,kad nutraukus santykius jos pacios pasake,kad jas uzkniso tos mano per didelis demesys,o as tik gero norejau,tik issaugot santykius.O gal ir gerai ,kad taip nutiko,nes tas pastovus stresas butu mano gyvenima sutrumpines maziausiai 20 metu.As puikiai tave suprantu,tu dabar esi tas kalnas kuris pasiruoses eiti pas Muhamenda.Toks jau tas gyvenimas.Taip ,kad galiu pabandyt nuspet tavo ateiti yra du variantai: 1. Anksciau ar veliau tu jai nsuibosi kai tik jai pasimaisys labiau patinkantis. 2. Jus susilauksit vaiko(-u) poto kai vaikai paaugs ji prades ieskoti nuotykiu,kuriu pasekmes buna ivairios.Tokia jau mano nuomone,jei kam nepatinka svajokit toliau.Kaip matau tu gyveni matricoje,laikas butu paziuret i tikraji gyvenima ir suprast kas gyvenime svarbiausia ir kodel ji su tavim.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

amuras rašė:
Blackniki rašė:Kaip sakau, tai jau individualus dalykas ;)

Pritariu tai merginai kuri cia pasisake.Nes mano gyvenimo scenarijus butent toks,galbut del to viskas normaliai einasi.
Net sunku butu patiket jog cia raso mergina,nes jos dazniau megsta viska kazkiek pagrazint ar pafantazuot .
Pats nekarta buvau tavo situacijoje ir elgiausi lygiai taip pat kaip ir tu(ZinauKasEsu).As taipogi esu valdingas - "pasakiau ir gipsas".
Atsidures tavo situacijoje taip pat ieskojau ivairiu sprendimu.Bet tiesa tokia,kad viskas baiges smugiu auksciau juosmens.Dabar as i savo praeiti ziuriu su sypsena ir pats is saves juokiuos kaip kvailai elgiausi bandydamas itikt.Dabartine mano situacija tokia,kad visigi radau savo isrinktaja na bent jau taip atrodo.Nes nereikia man sneket to kas man neiprasta(nezinau galbut nera manyje "bobiskumo sindromo"),gyvenam normaliai,dirbam po lygiai ir visa kita.As aplamai manau ,kad moteris iki 25 metu isvis velniai zino ka ten masto.Na,bet pasitaiko ir "seimynisku" moteru.Tas tavo pasakymas ,jog jus abu panasus nes abu uzsispyre tai cia tas pats kaip du magnetai.Tik kazkodel pas magnetu nera taip ,kad siaurinis polius trauktu siaurini.Pas mus yra taip ,kad as esu labiau grieztesnis o ji atlaidesne,todel viskas puikiai ir einasi.As neisskirciau moteru,kad jos kazkokios super sudetingos butybes,nes vyra ne ka kitokie.Pirmiausia tu turi zinoti kokios tu nori ir jei ji nera tokia tokia einat kievienas savo keliais,nes veliau tas pastovus taikymasis prie tau nemaloniu dalyku tave persekios kaip prie bato prilipes sudas.Man netgi buvo taip,kad nutraukus santykius jos pacios pasake,kad jas uzkniso tos mano per didelis demesys,o as tik gero norejau,tik issaugot santykius.O gal ir gerai ,kad taip nutiko,nes tas pastovus stresas butu mano gyvenima sutrumpines maziausiai 20 metu.As puikiai tave suprantu,tu dabar esi tas kalnas kuris pasiruoses eiti pas Muhamenda.Toks jau tas gyvenimas.Taip ,kad galiu pabandyt nuspet tavo ateiti yra du variantai: 1. Anksciau ar veliau tu jai nsuibosi kai tik jai pasimaisys labiau patinkantis. 2. Jus susilauksit vaiko(-u) poto kai vaikai paaugs ji prades ieskoti nuotykiu,kuriu pasekmes buna ivairios.Tokia jau mano nuomone,jei kam nepatinka svajokit toliau.Kaip matau tu gyveni matricoje,laikas butu paziuret i tikraji gyvenima ir suprast kas gyvenime svarbiausia ir kodel ji su tavim.

Nuotykių jau buvo, atsikandau tiek aš tiek ji. O tai buvo per daug skausminga, kad tai išgyventi per naujo, tad pasimokėm ankščiau laiko. Viskas yra labai paprasta. Manau nėra kelių kuriuos tu įvardijai, o esu AŠ ir JI - MES, tai manau yra kelias. Esu per daug keista asmenybė, kad kažkam aplamai atsibosčiau - psichologija man yra pagrindas, o iš jos ir išmoksti patikti, bendrauti taip kad kitas būtų pamalonintas - viskas taip ir yra. Plius, tas erzinimas, kai mergina kažko nori, o tu jai duodi šiektiek ir atsitrauki - tai vėl žavi. Yra daug niuansų, jei merginai gerai tai nuotykiai - neegzistuoja, nes jų nereikia. Nuotykiai nieko gero neatneša. Turėjau patirties, kalbėjau, diskutavau su kitais. Mano mergina taip pat tai puikiai supranta. Šiektiek ne ant stereotipinės porelės tu užtaikei ,Amurai :)
O į viską žiūriu realistiškomis nuotaikomis. Bet manęs tai negązdina.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

Jei butu viskas gerai tu net nebutum cia temos kures.Na kaip sakoma meile akla.Beto tai ka pasakiau tai cia tik bendra standartine info,nes tam,kad tiksliau numanyt situacija reikia abu dalyvius geriau zinot.O tokios info nebuvo.Beto kaip ir minejau as pats esu turejes tokiu sitaciju,o tu manai as nuotykiu ieskojau? Deja,as ju taip pat nieskojau ir tu tiesos nesuzinosi is jos kaip kas yra.Yra toks posakis jog moterys meluoja geriau,bet as juom ne velnio netikiu.Tiesiog vyra priprate save laikyti stipresne asmenybe,kitaip tariant seimos galva.Tai ir tiki viskuom kas jiems sakoma is silpnosios puses,toje vietoje ir lieka isdurti.O kiek laiko jus jau kartu?
Pasitiketi galima tik tuom zmogum kuris tave aklai myli,nes toks zmogus maziausiai meluoja.

P.S jei si istorija buvo isgalvota,tai ir mano atsakymas buvo tik tai istrojai o ne tau.Jei tau taip nenutiko tai ir negali nesutikti su mano atsakymu.Kadangi gyvenu nelietuvoje,kur nekamuoja jokie nepritekliai,kur zmones sau gali leisti daugiau,o kai zmogus nebesijaucia priklausomas jis pradeda rinktis tai ko nori ir visai nesvarbu ar pragyvenot metus ar desimt metu.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

amuras rašė:Jei butu viskas gerai tu net nebutum cia temos kures.Na kaip sakoma meile akla.Beto tai ka pasakiau tai cia tik bendra standartine info,nes tam,kad tiksliau numanyt situacija reikia abu dalyvius geriau zinot.O tokios info nebuvo.Beto kaip ir minejau as pats esu turejes tokiu sitaciju,o tu manai as nuotykiu ieskojau? Deja,as ju taip pat nieskojau ir tu tiesos nesuzinosi is jos kaip kas yra.Yra toks posakis jog moterys meluoja geriau,bet as juom ne velnio netikiu.Tiesiog vyra priprate save laikyti stipresne asmenybe,kitaip tariant seimos galva.Tai ir tiki viskuom kas jiems sakoma is silpnosios puses,toje vietoje ir lieka isdurti.O kiek laiko jus jau kartu?
Pasitiketi galima tik tuom zmogum kuris tave aklai myli,nes toks zmogus maziausiai meluoja.

P.S jei si istorija buvo isgalvota,tai ir mano atsakymas buvo tik tai istrojai o ne tau.Jei tau taip nenutiko tai ir negali nesutikti su mano atsakymu.Kadangi gyvenu nelietuvoje,kur nekamuoja jokie nepritekliai,kur zmones sau gali leisti daugiau,o kai zmogus nebesijaucia priklausomas jis pradeda rinktis tai ko nori ir visai nesvarbu ar pragyvenot metus ar desimt metu.

Tema kūriau tam, kad kažkas galbūt pasimokys. Mano tikslas buvo išgirsti jūsų nuomonė dėl tipinės situacijos, kurią jau buvau išsprendęs. Man patinka stebėti kitų nuomones, jas analizuoti. Taigi. Aš kolega priimu tavo nuomone. Aš niekada nepasitikėjau žmonėmis (net ir šeima) 100 proc. Esu analitikas - išanalizuoju tada patikiu. O bet tačiau, ta istorija buvo patikrinti ką jūs darytumėte, o man - stebėti jūsų atsakymus. :) Antraip netesčiau šios diskusijos. Diskutuoti smagu, o dar smagiau išgirsti įdomių nuomonių, kurios remiasi patirtimi. Amurai, standartinė info, kurią tu pateikei pagal situacija taikoma būtent standartiškiems žmonėms. Net ir sudėtingiausioje situacijoje yra kelias, kuris atneš džiaugsmą ir buvamą kartu. Tereikia mokėti tai padaryti. O visos situacijos sprendimas poroje - pokalbis, komunikacija. Esu susidūręs ir žinau, kaip žmones veikia balsto įtaigus tonas betkokioje situacijoje kad ir kaip blogai yra. Apturėjau pora tokių ir išlipau sausas - psichologijos galia. :)

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

23 Birželis 2011

Niekas negali tiksliai pasakyt ka darytu patekes i tokia situacija.Kai žmogui gresia pavojus visu pirma sudirba organizmo savisaugos mechanizmas.Pakyla pulsas,adrenalino kiekis dideja kraujyje.Esant tokiai situacijai žmogus dažniausiai buna pasiruošes kalnus nuversti.Loginis mastymas dažniausiai susilpneja,stengiamasi kuo greiciau viska pataisyti ko pasekoje padaroma dar daugiau klaidu.Bet pasiekus tokia situacija visa eiga jau diktuoja antra pusė.Visu pirma,kad ir kaip sunku butu susikaupt pirmiausia reikia nusiraminti ir viska gerai pagalvoti.Puiku ,kad tu ten kazka issprendei.man nepavyko isspresti,bet as dziaugiuosi savo likimu,kad man nepavyko,nes as atradau kur kas geresni varianta ir galiu buti savimi,net nebandant pataikauti ar sakyti tai ko man nepatinka sneket.Visgi vyras turi buti vyru o ne moterim :1rolleyes: .
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

23 Birželis 2011

amuras rašė:Niekas negali tiksliai pasakyt ka darytu patekes i tokia situacija.Kai žmogui gresia pavojus visu pirma sudirba organizmo savisaugos mechanizmas.Pakyla pulsas,adrenalino kiekis dideja kraujyje.Esant tokiai situacijai žmogus dažniausiai buna pasiruošes kalnus nuversti.Loginis mastymas dažniausiai susilpneja,stengiamasi kuo greiciau viska pataisyti ko pasekoje padaroma dar daugiau klaidu.Bet pasiekus tokia situacija visa eiga jau diktuoja antra pusė.Visu pirma,kad ir kaip sunku butu susikaupt pirmiausia reikia nusiraminti ir viska gerai pagalvoti.Puiku ,kad tu ten kazka issprendei.man nepavyko isspresti,bet as dziaugiuosi savo likimu,kad man nepavyko,nes as atradau kur kas geresni varianta ir galiu buti savimi,net nebandant pataikauti ar sakyti tai ko man nepatinka sneket.Visgi vyras turi buti vyru o ne moterim :1rolleyes: .

Apsimetinėjimas tuo kuo neesi, tas pats, kas eit į šiaurę nežinant kurioje ji pusėje. Baisu, kai žmogus yra priverstas apsimetinėt, kad kitas jaustųsi laimingas. Pamirštame šiektiek save ,o tai yra ko mums reikia. Visgi tokie jau esam - egzocistai. Reikia mums žiūrėt į save, rūpintis savo norais, vertybėmis, o tik tada žiūrėti į aplinkinius. Žinot kodėl? Nes kai jūs būsite laimingas - aplinkui jus, žmonės taip pat jausis laimingi. O įsivaizduokit situacija - jūs rūpinatės kitais, pataikaujat, stengiatės įtikti, bet spinduliuojate liūdesiu, nusivylimu. Ar tai matosi aplinkoje? Žinoma. Žmogus išspinduliuoja savo dalį energijos, kurios pakanka, kad suprastum ar jis laimingas ar ne. Tad skatinu visus šiektiek būti egzocistais (visai ne egzorcistais, nepainiokit).
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

27 Birželis 2011

Kuo daugiau draugaujant - tuo daugiau norisi asmeninės erdvės. Taip jau yra, kad mes norime laisvės, norime veikti tai kas mums malonu ir ką norime. Bet dauguma porų apribojami - vienas kitam iškelia tam tikrus apribojimus, kurie varžo ir smaugia, o juk ne taip turėtų būti. Moterys pyksta, kai jos vyras žiūri į kitas mot.lyties atstovias - dažnai girdimos frazės "nežiūrėk į ją" "kaip tu drįsti". Pasgal moters ir vyrų psichologiją - apribojimas kito partnerio iškelia priešingą veiksmą - todėl ir neleidžiant vyrui pasižiūrėti į kitą moterį gali iškelti neigiamas pasekmes - vyras užsinorės nuskinti tą vaisių, kuris yra uždraustas. Santykiuose vyrauja "Aš draudžiu" ir "Aš klausau bet nevykdau" karuselė, kurią jau seniai reikia keisti; tad drausdamos moterys vyrams pasižiūrėti į kitas moteris einant gatve - iškels priešingą reakciją nei jūs tikėjotės. Nors taip taip taip...visi mes norime gerėtis tik savo mylimuoju/ąją, bet apribodami kito laisvę, mes ją išvis panaikinsime. Tada kitas asmuo jausis blogai, smaugiamas, ko visa to pasekmė bus barniai,ginčai ir kas blogiausia - skyrybos. Supraskime vieną dalyką - moteris kaip ir vyras, gali skaityti valgiaraštį, bet nieko nevalgyti , bet jei mes apribosime tą valgiaraštį arba išvis jį panaikinsime - antra pusė jausis blogai ir iš smalsumo jau nebe skaitys valgiaraštį (nes jį uždraudėme) , bet užsisakys spėjimo būdų. Tad geriau leiskite kartais paganyti akis į aplinką, bet tik tiek. Nes apribodami net ir matomus laukus - žmogus jausis aklas o tai skatins jį ne tik atsimerkti bet ir išbandyti. Taigi mintį supratote ,kad laisvė, pasitikėjimas - svarbus ir tvirtas santykiu pagrindas visiems. Sėkmės.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

28 Birželis 2011

Hm. Šiandien sužinojau ir užtvirtinau: jei nori ištraukti iš žmogaus atsakymą ar jo nuomonę jo nesutrikdant - pirma atsakykite pats į tuos klausimus ir gausite atsakymą dovanų! Kaip tai atrodytų: tarkim kalbi su moterimi, nori išgauti atsakymą, bet supranti, kad ją tai gali suerzinti ir susilauktum nemalonių žodžių "kiek čia gali manęs klausinėti?" ir pnš. Tokiu atveju, norėdamas sužinoti to žmogaus nuomonę - imt ir atsakyk pats. Pvz.: Vietoje "kokios tau gėlės patinka?" (tipinis bukas klausimas) reiktų sakyti "Tarpkitko, man patinka gvazdikai, rožės našlaitės ir kt." Tokiu atveju greičiausiai išgirsite iš pašnekovo (ne)pritariantį atsakymą ir jo nuomonę. Išbandykite, veiksminga visada, o tas žmogus nesijaus, kad jo klausinėjate per dažnai ir nebebus taip nuobuodu bendrauti :1wink:

Grįžti į Psichologija ir švietimas

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"