Forex Plus500 bendrovė yra patikima!
Sveiki, skaitytojai. Manau daugelis yra pamatę Google reklamose forex "Plus500" bendrovę. Atrodo neįtikinamai, kad kai priregistruoji savo telefono numerį, gauni 50 litų nemokamo "bonuso". Atsiliepimai apie šitą bendrovę yra ne kokie Lietuvoje, bet aš jums įrodysiu, kad "Plus500" išmoka pinigus!
Visų pirma aš žaidžiau su virtualiais pinigais, skaičiau apie forex'o subtilybes, išmokau pagrindinius akcijos biržos terminus, be kurių tikrai geriau neverta aklai švaistyti pinigus.
Siunčiausi kitas forex'o bendrovės programas, lyginau akcijas, indeksus, žaliavų kursus su pasauliniais standartais ir nenusivyliau. Galiu pasakyti, kad Forex Plus500 nepjauna grybo, nes visi akcijų pokyčiai buvo tokie, kaip tikrame pasaulyje.
Stebėjau akcijų kreives.
Šiame paveiksliuke matote, mano 4 dienos darbą. Kadangi pinigų daug neturėjau, sumąsčiau nusipirkti "Google". Taip, aš kelis centus iš jos uždirbau, bet po kelių sekundžių pasiėmiau pelną ir sugalvojau ją parduoti. (Eina parduoti forex'e žaliavas kurių net neturite, jei jūs galvojate, kad akcijos smuks.) Kodėl aš sugalvojau jas parduoti? Matote kreivę, ji pakankamai stabiliai kylanti, reiškia greitai smuks, kaip matote ankstesnėse dienose.
Išsirinkite savo mėgstamiausias žaliavas, akcijas. Aš ne paslaptis pasirinkau šias.
Niekada neskubėkite pirkti ar parduoti žaliavas. Visada stebėkite pokyčius, klausykitės žinias, naujienas apie savo mėgstamiausias žaliavas. Pavyzdžiui klausotės žinių ir išgirstate, kad jūroje nafta išsiliejo. Grįžtate namo, nusiperkate naftos akcijas ir laukiate pokyčių. Manau aiškinti nereikia, dėl ko tokiu atveju reikia pirkti naftą.
Dar kai kas. Jei ilgam paliekate akcijas, būtinai palikite rezervus, nes būna, kad akcijos staigiai auga, taip pat analogiškai krenta. Gali per naktį jūsų sąskaita tapti tuščia. Niekada neskubėkite, aš atsikeldavau ryte, fotografuodavau akcijų kreives, kaip atrodė per pietus, vakare ir tada tik lygindavau ir mąstydavau ką verta pirkti, o ką parduoti.
Gerai, nebenoriu čia daug šnekėti, nes tai mano pirmieji žingsniai, žengiant iš forex' ABC į aukštesnį lygį. Galiu tik apibendrinti. Nei vienas Lietuvis, sėkmingai uždirbantis pinigus jums nenorės asakyti įvairių subtilybių. Daugelis klausia elementariausių klausimų,
Atsakymas paprastas. Štai aukso kreivė, per pastarasias 24 dienas.
O štai ir įrodymas.