Facebook

Filmai, klipai, bet kokia filmuota, garso medžiaga.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

10 Sausis 2012

Facebook

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Dauguma
Dauguma

11 Sausis 2012

Re: Facebook

Nežinau kaip jums, bet man atrodo, kad kai kurie internautai persistengia su ženklų 'matymu'. Tai tas pats kas atsigulus ant žolės vasarą žiūrėti į debesis ir bandyti išgauti kokią pažįstamą figūrą.
Kad kažkas tampo pasaulį už virvučių ir tai kas vadinama illuminati tikiu, netgi žinau, kad egzistuoja, bet mano niekuo neparemta nuomonė nujaučia, kad pati žodžio esmė ir figūrų 'gaudymas' bus išpūstas.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

11 Sausis 2012

mariuxa rašė:Nežinau kaip jums, bet man atrodo, kad kai kurie internautai persistengia su ženklų 'matymu'. Tai tas pats kas atsigulus ant žolės vasarą žiūrėti į debesis ir bandyti išgauti kokią pažįstamą figūrą.
Kad kažkas tampo pasaulį už virvučių ir tai kas vadinama illuminati tikiu, netgi žinau, kad egzistuoja, bet mano niekuo neparemta nuomonė nujaučia, kad pati žodžio esmė ir figūrų 'gaudymas' bus išpūstas.

visiškai su tavim sutinku. :1smiley:

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

11 Sausis 2012

Cia siaip aptikau internete ir tiek :1grin:

Dauguma
Dauguma

11 Sausis 2012

Tai, kad už fb stovi duomenų rinkimo bazė yra nepaginčijama. Aišku, nėra ko pergyventi, gi jei nesi nusikaltėlis tu nesi įdomus. Ane?

Žinot kuo blogiausias fb? Žmonės nebemoka bendrauti, nebeturi to tikro kontakto su žmonėmis, to dialogo. Gyvena online rėžimu ir jie lieka vieni, be draugų. Po to bijo pažiūrėti kam nors į akis.

Kitas dalykas iš tos duomenų bazės pusės. Labai lengva reklamuoti, tai yra nepakartojama. Masė sėdi prie kompiuterių, o masė gi didžiulė jėga jei yra nukreipta kryptingai. Sakykim, kažkokie nauji gaminiai, paslaugos uždirba iš jų...

O ten tie visi, sex užrašai yra perdėtos teorijos. Jų visada buvo ir bus. Tai sutapimai. Tikrai, gi jei žiūrėsi į debesis ir pamatysi kažką panašaus į užrašą sex, tai jau stogas nuvažiuos, manysi, kad net dangų illuminatai valdo. Perdėta.

FB jūs esat tik skaičiukas iš daug skaičiukų. Už tokią statistiką ką žmonės mano, ką vartoja, kas patinka yra žmonės, organizacijos, kurios moka didžiulius pinigus, kad užsidirbtų didesnius...

Grįžti į Audio, video archyvas

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"