Ar parduotum man sielą?

Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

Charakterio tipas: INFJ

06 Liepa 2011

Re: Ar parduotum man sielą?

Gal netaip isdesciau mintis.Norejau pasakyt jei jau parduodi tai turi tiketi jog tu ja istikruju parduodi,o tie rasteliai cia tik vaikams :1laugh:

Dauguma
Dauguma

11 Liepa 2011

FrIzz rašė:I Dieva netykiu...bet sielos as savo niekada uz pinigus neparduociau!
Tikriause todel,kad as labai dvejoju del jos egzistavimo...visada norejau tiketi
i Dieva,bet man per sunku!Kaip as galiu tiketi i tai ko as nematau,neuzodziu,nejauciu?
Man reikia faktu,o faktu nera.Tikriausiai tikejimas todel ir yra vadinamas tikejimas...tau reikia patiketi aklai. :)

Nemanai kad tai ką užuodi, lieti, jauti jau ir yra dievas? ;) be abejo, čia laaaabai neapibrėžta tema. Manau, kad mes šiek tiek panašūs.Man taip pat dar sunku įvardinti ir patikėti, bet tikėti aš noriu. Aš pati dievu vadinu tai kuo tikiu. Nieku gyvu netikiu kokia religija, tik pasiskolinu iš jų tai, kaip man tikėti savo dievu. Kodėl sakai , kad reikia patikėti aklai? Ar tau nėra taip nutikę, jog kažko labai trokšti, apie tai galvoji, investuoji į mintį, svajonę laiką, ir .......šast! Išsipildo. Nemanai, kad tai jau yra tikėjimo ,,materialus" padarinys? :)

Besidomintis
Besidomintis

30 Liepa 2011

O nemanai, kad yra tiesiog tavo laiko ir energijos investicijos padarinys? :)

Dauguma
Dauguma

30 Liepa 2011

Apšvieskit mane,ką tas sielos pardavimas man duotų? Daug kur girdžiu "I sold my soul to the devil" gta san andreas žaidime ir yra tokia reklama...

Parduočiau savo siela "Made in China".
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

31 Liepa 2011

As netikiu i dieva ar velnia... Taigi netikiu, kad egzistuoja ir siela... Todel neturiu ka parduoti...

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

15 Rugsėjis 2011

As netikiu nei Dievu nei velniu, bet tikiu siela, pomirtiniu gyvenmu, karma ir panasiais dvasiniais dalykais. Manau tikejimas dievu einant i baznycia ir garbinant kazkoki tai staba yra taip banalu kad na... beje sielos neparduociau :1grin:

Dauguma
Dauguma

16 Rugsėjis 2011

sveiki. siela, manau turime, ir ne tik mes zmones, netgi , mano manymu, gyvuliukai, ty suniukai, kaciukai, pauksciukai... jei ta zinotumem, tiketumem tuo, nebutu manau tokiu ziaurumu tarp zmoniu ir tokio pasibaisetino elgesio su gyvunais! o tie kas jos atseit neturi, negali jos ir parduot, manau tai baisu, kai zmogus gyvena tarsi koks akmuo, jokios praeities, jokios ateities... tarp kitko, net akmuo turi praeiti ir ateiti, todel zmones gyvenancius tik cia ir dabar, net nezinociau kaip pavadint... nereikia dideliu religiju, ar itikejimu i dieva, juk esam ne tik vaikstantys sviezios mesos kalnai. o siaip, gyvenime visko gali nutikti, bet geriau siela sutikt parduot, negu nesupras, nesuvokt, kad ja turi.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

16 Rugsėjis 2011

virja rašė:sveiki. siela, manau turime, ir ne tik mes zmones, netgi , mano manymu, gyvuliukai, ty suniukai, kaciukai, pauksciukai... jei ta zinotumem, tiketumem tuo, nebutu manau tokiu ziaurumu tarp zmoniu ir tokio pasibaisetino elgesio su gyvunais! o tie kas jos atseit neturi, negali jos ir parduot, manau tai baisu, kai zmogus gyvena tarsi koks akmuo, jokios praeities, jokios ateities... tarp kitko, net akmuo turi praeiti ir ateiti, todel zmones gyvenancius tik cia ir dabar, net nezinociau kaip pavadint... nereikia dideliu religiju, ar itikejimu i dieva, juk esam ne tik vaikstantys sviezios mesos kalnai. o siaip, gyvenime visko gali nutikti, bet geriau siela sutikt parduot, negu nesupras, nesuvokt, kad ja turi.

O vorai, tarakonai, skruzdeles ar vienalasciai organizami turi sielas? eskaride gyvenanti tavyje turi siela? vercia susimastyti paskaicius tavo rasliava :1laugh:
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

17 Rugsėjis 2011

FrIzz rašė:Bet tai rimtai...gyvunai turi sielas ar ne?

Žiūrint iš kokios religijos žiūrėsi

Dauguma
Dauguma

31 Gruodis 2011

Tikrai neparduociau :D Bet tai ir neimanoma nes tu pats esi siela tik turi ta kuna

Dauguma
Dauguma

27 Sausis 2012

parduodu savo siela bet niekas neperka
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

28 Sausis 2012

laimute1989 rašė:parduodu savo siela bet niekas neperka

Aš nupirksiu.