Re: Ar parduotum man sielą?

Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!
Globalistų mėsa
Charakterio tipas: INFJ

Dauguma
FrIzz rašė:I Dieva netykiu...bet sielos as savo niekada uz pinigus neparduociau!
Tikriause todel,kad as labai dvejoju del jos egzistavimo...visada norejau tiketi
i Dieva,bet man per sunku!Kaip as galiu tiketi i tai ko as nematau,neuzodziu,nejauciu?
Man reikia faktu,o faktu nera.Tikriausiai tikejimas todel ir yra vadinamas tikejimas...tau reikia patiketi aklai.

Besidomintis

Dauguma
Besidomintis
Globalistų mėsa

Dauguma
Besidomintis
Charakterio tipas: ISTP
Globalistų mėsa
virja rašė:sveiki. siela, manau turime, ir ne tik mes zmones, netgi , mano manymu, gyvuliukai, ty suniukai, kaciukai, pauksciukai... jei ta zinotumem, tiketumem tuo, nebutu manau tokiu ziaurumu tarp zmoniu ir tokio pasibaisetino elgesio su gyvunais! o tie kas jos atseit neturi, negali jos ir parduot, manau tai baisu, kai zmogus gyvena tarsi koks akmuo, jokios praeities, jokios ateities... tarp kitko, net akmuo turi praeiti ir ateiti, todel zmones gyvenancius tik cia ir dabar, net nezinociau kaip pavadint... nereikia dideliu religiju, ar itikejimu i dieva, juk esam ne tik vaikstantys sviezios mesos kalnai. o siaip, gyvenime visko gali nutikti, bet geriau siela sutikt parduot, negu nesupras, nesuvokt, kad ja turi.

Turi ką parašyti
FrIzz rašė:Bet tai rimtai...gyvunai turi sielas ar ne?
Dauguma
Bet tai ir neimanoma nes tu pats esi siela tik turi ta kuna
Dauguma
Globalistų mėsa
laimute1989 rašė:parduodu savo siela bet niekas neperka