Ar laikote save šalies patriotu?

Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!

Jūs galite pasirinkti daugiausiai 1 atsakymo variantą

Rodyti rezultatus
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

03 Liepa 2010

Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

08 Rugsėjis 2010

Re: Ar laikote save šalies patriotu?

sergu uz lietuvos krepsinio komanda bet as nesu patriotas.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

13 Rugsėjis 2010

laikau save patriotu, nes mes laimejom bronza :D
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

25 Gruodis 2010

Nežinau, kadangi Lietuva jau absorbuota ES, tai kaip galiu kalbėt apie patriotizmą ir šalį? Čia greičiau jau ES valstija

Dauguma
Dauguma

21 Kovas 2011

Dabartinės Lietuvos patriotė nesu. Tačiau labai myliu šį kraštą ir gerbiu mūsų protėvius senolius. Ir tauta mes tikrai stipri ir daug kliūčių įveikę. Tik va po to kai išvežė mūsų šviesuolius, Lietuvoje liko tik prisitaikėliai...

Dauguma
Dauguma

02 Birželis 2011

Nope, as laikau save pasaulio piliete. Nes in the end of the day mes tokie ir esam mus nuo kitu zmoniu skiria tik kalba ir kultura.

Dauguma
Dauguma

18 Birželis 2011

Citrina rašė:Nope, as laikau save pasaulio piliete. Nes in the end of the day mes tokie ir esam mus nuo kitu zmoniu skiria tik kalba ir kultura.

Ir dar išvaizda, tradicijos, manieros ir t.t.
Just believe in yourself ;}

Dauguma
Dauguma

24 Birželis 2011

Leah rašė:
Citrina rašė:Nope, as laikau save pasaulio piliete. Nes in the end of the day mes tokie ir esam mus nuo kitu zmoniu skiria tik kalba ir kultura.

Ir dar išvaizda, tradicijos, manieros ir t.t.

Nemanau, kad isvaizda daug reiskmes kam nors turi, nebent tu skirtstai zmones pagal odos spalva. Manieros teipogi nuo zmogaus priklauso. Juk nei vienas nesam lyagiai toks pats, visu characteriai skiriasi, bet kaikuom mes visi vienodi visi turime panasius poreikius. O valstybe tai tik vardas kuri uzdeda ant paso, aisku jaigu imsime dauguma tai bus skirtinga kultura, tradicijos ir pan, bet jai is tos daugumos paaimtu viena zmogu jis kazkuom skirtusi nuo tos visumos. Pavyzdzui as Lietuvos savo salimi nepavadinciau, nes kekviena karta gryzusi nesijauciu tarsi tos visumos dalimi net ir Anglijoj nei vieno lietuvio draugo ar drauges neturiu visi anglai pagrinde.

Dauguma
Dauguma

30 Birželis 2011

O as tik laukiu galimybes is cia isvaziuot :1laugh:
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

12 Liepa 2011

O kas šiaip yra patriotas? Man tai Lietuva patinka, visų pirma, kad politika bloga tėvynės niekinti negalima, kaip kiti kalba dėjau ant lietuvos,man nusispjaut ir pan. mano nuomone geriau bent patylėt, o ne spjaudyt ir varyt ant tos lietuvos.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

14 Lapkritis 2011

Visiškai nepatriotė. Man tėvynė nevertybė. Nežinau net kodėl, tiesiog nėra tokio jausmo. ;D
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

14 Lapkritis 2011

Esi eilinis globalizacijos subproduktas...

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

14 Lapkritis 2011

O as vertinu Lietuva kaip sali su sava kultura, grazia kalba ir uzsenieciui akys isdrakyciau jei mane su rusu supainiotu. Aisku neatsisakyciau gyvenimo svetur, bet jei tureciau vaiku tai augtu tik Lietuvoje. Tai manau patriotas, tik nekenciu liaudies dainu ir panasaus sudo,nes cia nepatriotizmas :D
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

14 Lapkritis 2011

Jei būtumėte patriotai tai eitumėte boikotuoti prieš sudirbtą sistemą ateities labui.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

14 Lapkritis 2011

Reikia ne protestuot, o uzsiimt svieciamaja veikla. Reikia zmonems aiskinti, iliustruojant trumpais video ir tt, kokia santvarka yra pasaulyje. Jei eisi protestuot, suvarpys tave guminem kulkom ir dar kpz pasedesi...
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

14 Lapkritis 2011

Aš patriotizmu laikau, kai žmonės myli savo šalį ne tik per krepšinio varžybas, mėgsta kultūrą ir eis už savus visada. Sorry, šito aš neturiu ir tikrai labai norėčiau gyvent užsieny, reiškiasi aš esu ten kažkoks subproduktas, ar dar bala žino koks daiktas, yeah. :D Ne tau švaistytis tokiais žodžiais, nei tu žinai kas aš esu nei ką. :)

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

14 Lapkritis 2011

Tai o kokia kultura megsti? Galima gyvent kur nori, bet yra kas gyvena ir nepamirsta Lietuvos, o yra kas po pusmecio kalbet lietuviskai nebemoka.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

15 Lapkritis 2011

misaki rašė:Aš patriotizmu laikau, kai žmonės myli savo šalį ne tik per krepšinio varžybas, mėgsta kultūrą ir eis už savus visada. Sorry, šito aš neturiu ir tikrai labai norėčiau gyvent užsieny, reiškiasi aš esu ten kažkoks subproduktas, ar dar bala žino koks daiktas, yeah. :D Ne tau švaistytis tokiais žodžiais, nei tu žinai kas aš esu nei ką. :)

Atleisk, tai nebuvo nukreipta asmeniskai i tave. Tai nukreipta i pati reiskini. Zmones nebelaiko saves patriotais, nes tai tiesiog musu kosmopolitiskai liberalios (priverstinai) visuomenes padarinys. Tu del to nekalta, kad esi kokia esi. Kalta svietimo sistema, kalta medija, kalti politikai. As gyvenu ne Lietuvoj, bet man tai netrugdo buti patriotu.

Dauguma
Dauguma

15 Lapkritis 2011

Nu nebėra tos meilės,jos nebėra širdyje,istorija vis labiau nyksta,mūsų galvose tik žalingi padariniai kaip gamtos šiukšlinimas,jei būtu tą meilė Lietuvoje tai mes paimtume tą šiukšlę numestą ir ją išmestume tvarkingai.Būtų patriotizmas kaip Graikijoje,žmonės kovoja už savo šalį ,kad tik balvonai išlystu iš valdžios,o tik pas mus pensininkai susirenka ir rėkauja,o jaunimo kuris kažką darytu nėra...

Dabar kas parašys,ko sėdi prie PC ir nieko nedarai-
Nesimaivyčiau gatvei su plakatu vienas.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

16 Lapkritis 2011

As pasikartosiu. Plakatai cia nepades. Kas is to, kad juos laikys 50 zmoniu. Atvaziuos 250 policininku ir visus isvaikys. Norint kazka padaryt protestuojant, reikia, kad protestuotoju butu 500000. O norint, kad tiek protestuotoju butu, reikia zmones sviesti. Taciau lietuviai - kantri tauta. Net jei labai prastai, jis geriau paburbes sau po nosim, pasiskus kaimynui ar zmonai ziuredamas zinias, o ne eis protestuoti. Taip yra, nes 50 metu visi pradirbo komunizmo statybose - uzsigrudino...

• Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Autorius

Grįžti į Apklausos ir plebiscitai

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"