Ar egzistuoja Dievas?

Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!

Ar egzistuoja Dievas?

Jūs galite pasirinkti daugiausiai 1 atsakymo variantą

Rodyti rezultatus

Besidomintis
Besidomintis

11 Birželis 2011

Re: Ar egzistuoja Dievas?

Jie tiki "tą patį" dievą ir krikščionis vadina "kuffaar" :D netikinčiais, netikėliais, netikšomis :)
Dispatches - Lessons in Hate and Violence - Islam

Vaizdai kalba patys už save :)
Paskutinį kartą redagavo mindaugz69 11 Birželis 2011. Iš viso redaguota 1 kartą.

Dauguma
Dauguma

11 Birželis 2011

Jie tiki "tą patį" dievą ir krikščionis vadina "kuffaar" :D netikinčiais, netikėliais, netikšomis :)
Dispatches - Lessons in Hate and Violence - Islam

Dispatches - Undercover Mosque

Vaizdai kalba patys už save :)

Nu apie tai dar nesu girdejusi. As zinau, kad ie sako, kad krikscionybe nera tesingas tikejima kaip ir krikscionys sakytu, kad Islamas nera, bet niekad nesu girdejusi, kad jie taip nekencia krikscioniu tiksliau tie patys anglai labai nemegsta pakistanieciu, kurie beje labiau pasinere i savo tradicijas bei kuktura nei religija, tik ja labiau dankstosi, bet as ir nekalbejau apie juos.

Besidomintis
Besidomintis

13 Birželis 2011

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

Charakterio tipas: INFJ

18 Birželis 2011

2tone rašė:o ką reiškia "Dievas"?

Nuskrisk i negyvenama sala kur gyvena zmones be civilizacijos ir tu busi ju dievas.Mano nuomone dievas yra aukstesnio lygio butybe,o ne konkretciai koks nors jezus,buda,alachas ar dar velniai zino kas.Kaip nori taip vadink.Juk mes irgi turim savo vardus.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

21 Birželis 2011

Man tai yra energija. Energija, kuri suteikia jėgų, ryžto, pasitikėjimo. Ta energija - AŠ. Nes tai ko mums reikia, esame patys mes. Mes esame mažieji dievai, kurie ir sukuria viską aplinkui. Kaip pasakymas - dievas yra visur. Nes būtent kiekvienas ir esam tas dievas, kur bebūtumėm, mes esame su savimi. Mūsų mintys, emocijos viskas yra kūryba, mes kuriame savaiminiu ar nesavaiminiu būdu, nesvarbu, bet mes esame kūrėjai. Mes tikime kažkuo, gal tai jus pavadinsite dievu, bet aš tai vadinu tuo "kažkuo" kuris gyvena kiekviename iš mūsų ir tai priklauso mums ir mes tai valdome. Mano numonė.

p.s.Tai kas mus supa - sukurėme mes. O gamta - ilgų procesų brandintas rezultatas.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.
971206298 - iššifruok jei esi kompiuteris ?

Dauguma
Dauguma

22 Birželis 2011

Nors tavo argumentas ir kvailas paveiksliukas, bet esme tame, kad siame pasaulyje daug ko mes dar negalime paaiskinti ar irodyti. Pavyzdzui jai lankaisi siame saite, galiu spresti, kad tu tiki tais illuminati ir meisonais nors tai tik neiirodyta konspiracijos teorija, turiu omenyje, kad jie valdo pasauli ir t.t.
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

Citrina rašė:

Nors tavo argumentas ir kvailas paveiksliukas, bet esme tame, kad siame pasaulyje daug ko mes dar negalime paaiskinti ar irodyti. Pavyzdzui jai lankaisi siame saite, galiu spresti, kad tu tiki tais illuminati ir meisonais nors tai tik neiirodyta konspiracijos teorija, turiu omenyje, kad jie valdo pasauli ir t.t.

Nelabai teisinga yra teigti, kad jei zmogus lankosi siame saite, tai, kad tiki visokiais nerealiais ir nesuvokiamais dalykais ;)
Manau, kad dauguma cia esanciu yra mastancios ir imlios asmenybes, ieskancios atsakymu, o ne fanatiskai kazkuom tikintys.
As, asmeniskai, esu atvira diskusijoms ir leidziuosi sugerti idomia informacija. Zinau, kas yra tie masonai/iliuminatai ir NWO (bent jau susidariau ispudi is skaitomu straipsniu, knygu ir matytu filmu), taciau negali teigti, jog as tais dalykais tikiu. Sis saitas man tikrai patinka, nes cia daug ivairiausiu nuomoniu, skirtingo mastymo zmoniu, o tai tikrai traukia ir kartais pagyvina diena ;)

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

Ziuriu nukrypot nuo religijos link masonu :1laugh:
Siandien darbe dirbdamas,kad praeitu laikais greiciau vel masciau apie dieva :D
Na mes visi puikiai suprantam is knyguciu ar tai kitu zmoniu pasakojimu kad Kristus yra Dievo sunus.Netgi zinome kaip jis atrodo,nors visai nesvarbu ar Kristus aplamai egzistavo.Bet mes nei vienas nei mateme nei zinome kaip gi atrodo tas dievas.Ji minimas kaip dangaus ir zemes sutverejes.Jei jis jau sukure mus,tada kyla klausimas kas sutvere Dieva,iskur jis atsirado? Ir taip tolyn iki begalybes.Tai prieinam prie alternatyvaus klausimo: Kas pirmiau atsirado,vista ar kiausinis?
Cia gali filosofuot iki begalybes,bet atsakymo mes manau nerasim.O jei manome,kad dievas yra kokia nors energija o ne butybe tai tada turetu kvailai atrodyt kai zmogus meldziasi energijos saltiniui ir praso atleisti nuodemes.Idomu but paklausti kunigo kas jo manymu yra dievas.Nemanau jog sneketu apie energijos saltini.Paskutiniu metu teko tureti su kunigais reikalu,nes reikejo kriksto liudijimo ir dar kitokie reikalai.Ir kaip manot praejo mano susitikimas? O gi likau apstulbes,susidariau nuomone jog kuniguos beveik niekuom nesiskiria nuo iprasto verslininko.Man buvo aiskiai pasakyta kiek mazdaug turesiu paukoti uz tam tikra paslauga.Vat per tokius kunigus visi tie tikejimo pamatai ir griaunami.Zmogus turi but is pasaukimo o ne versla sukti is zmoniu laimiu ar nelaimiu.O jei rimtai tai siai dienai mano nuomone apie religija butu tokia:
Tai labai protingu zmoniu sugalvota programa kuria vekia automatiskai ir perduodama is kartos i karta.Vos gimes vaikas nesvarbu ar jis to nori jis jau auginamas pagal ta programa.Tikriausiai taip atsitiko,kad tos programos galiojimas po truputi baigiasi todel vis daugiau zmoniu nebetiki i dieva.Gerai ,kad siais laikais netikintys zmones nebedeginami ant lauzo :1grin: .Manau tikejimas i kristu jau senai buvo pasiekes tikejimo virsune ir po truputi nyksta kol viena grazia diena visai sunyks.Manau daugelis zmoniu netiki i dieva ar bent jau abejoja.Tik musu visuomeneje zmones bijo tai prisipazinti,nes gali likti nesuprastas ir isvadintas velniu.Apibendrinant galiu pasakyt tik tiek: I dieva as netikiu,bet as nepriestarauju gyventi pagal sukurtus dievo 10 isakymu jei ir visi kiti like zmones ju laikytusi.Vienintelis dalykas kuriuo tikiu,jog mes visatoje esame nevieni ir tos kitos civilizacijos nebutinai turi atrodyt kaip mes ir tureti tikius pat sugebejimus.
Na ir pabaigai noreciau visiems pasiulyt paziuret filma komedija,kuriame taip pat tema apie tai kas yra dievas: Melo Isradimas - The Invention of Lying (2009)
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

22 Birželis 2011

Atsakymas kas pirmiau atsirado kiaušinis ar višta - kiaušinis, nes jį padėjęs padaras buvo sukryžmintas su kitu jam poruotis nebūdingu individu - taip įvyko mutacija - turim višta. O jei žiūrėsim iš kitos pusės, ne moksliniu būdu - viską sukūrė energija.
Dinamikos pagrindais grindžiamas nuosekliai tolstu nuo to ko noriu tolti - tai jau nebe kūnas, o materialusis taškas.
971206298 - iššifruok jei esi kompiuteris ?

Dauguma
Dauguma

24 Birželis 2011

Blackniki rašė:
Citrina rašė:

Nelabai teisinga yra teigti, kad jei zmogus lankosi siame saite, tai, kad tiki visokiais nerealiais ir nesuvokiamais dalykais ;)
Manau, kad dauguma cia esanciu yra mastancios ir imlios asmenybes, ieskancios atsakymu, o ne fanatiskai kazkuom tikintys.
As, asmeniskai, esu atvira diskusijoms ir leidziuosi sugerti idomia informacija. Zinau, kas yra tie masonai/iliuminatai ir NWO (bent jau susidariau ispudi is skaitomu straipsniu, knygu ir matytu filmu), taciau negali teigti, jog as tais dalykais tikiu. Sis saitas man tikrai patinka, nes cia daug ivairiausiu nuomoniu, skirtingo mastymo zmoniu, o tai tikrai traukia ir kartais pagyvina diena ;)

As neteigiau ir tokio zodzio savo sakinyje net nevartojau

Besidomintis
Besidomintis

29 Birželis 2011

Citrina rašė:

Tu spręsti gali. Bet tavo sprendimas tai viso labo spėjimas, kuris šiuo atveju klaidingas. Aš ir bažnyčioje lankausi - spėju tu iš pasidarytum išvadą, kad tikiu dievu, esu krikščionis. Kai tuo tarpu ten nueinu tik pasižiet kokių naujų triukų išmokė dievo avinus :) Va paskutinį kartą mačiau kaip jie meldžiasi iškėlę rankas delnais į viršų :D Buvo tikrai linksma stebėti :)

Jei mes negalime paaiškinti ar įrodyti ar bent pateikti kokius tai svarius įrodymus, kad taip yra, tai kaip galima teigti, kad tai išvis yra? Jei haliucinuoji, tai haliucinuok - aš tikrai nieko prieš. Bet tu ties tuo nesustoji, teigi, kad tavo haliucinacija, tai realybė ir nori, kad į tave rimtai žietų :D

Dauguma
Dauguma

08 Rugsėjis 2011

Dar kartą Dievo tema. Ar Jis egzistuoja?

Retorinis klausimas! Egzistuoti gali tai, kas materialu: pažįstama, matoma apčiuopiama, turi skonį, kvapą ir t. t. Kaip jaučiu Dievą? Kai matau, kad pats vienas negaliu susitvarkyti suproblemomis, aš šaukiuosi pagalbos. Reiškia, tai, ko šaukiuosi, yra aukštesnė jėga, nes aš jai patikiu savo likimą. Ši jėga turi būti tokia, kad aš ja patikėčiau, t. y., galingesnė už mane patį. Norint sulaukti jos pagalbos, reikia daug mąstyti, galvoti, spręsti, galiausiai, melstis. Tik tikėjimas parodo kelią, kaip aš turiu elgtis. Be tikėjimo ir pasitikėjimo SAVIMI nepadė niekas. Todė Dievas, kaip mes Jį suprantame, yra. Dievas tai, kuo aš tikiu.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

13 Rugsėjis 2011

Tokia jega kuri padeda tau ispresti problema vadinciau ne dievo pagalba,o smegenu pagalba.
Nezinau kiek tame tiesos,bet sakoma,kad zmogus patyres stresa ar šoką gali pradeti mastyti geriau :1huh:
Bet tas pagerejimas dazniausiai buna laikinas,kuris trunka neilgai ir dingsta,jei smegenys nera treniruojamos toliau.
Dazniausiai zmogus tokia situacija apibudina kaip dievo pagalba.Na cia tik mano nuomone.
Video medziaga rusu kalba: http://www.youtube.com/watch?v=tWWMs9Fy ... er&list=UL
arba knyga LT kalba :) http://www.patogupirkti.lt/book/book.as ... 9955640875
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

17 Rugsėjis 2011

Istorija kaip musulmonas, Jėzaus buvo prikeltas iš mirusiujų:
http://www.squidoo.com/muslim-raised-from-the-dead
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

14 Lapkritis 2011

Tikiu, kad yra kažkokia aukštesnė materija, energija. Ne koks vyrukas sėdintis ant debesėlio. :D Dievu tikiu, bet netikiu kad jis savo tą sūnų pasiuntė į žemę, kad buvo nukryžiuotas. ;D

Dauguma
Dauguma

15 Lapkritis 2011

Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

21 Lapkritis 2011

Aš galvoju, kad sąvoka Dievas skūrė protingi žmonės kaip įrankį suvaldyti tautą :)

Dauguma
Dauguma

31 Gruodis 2011

Tikiu, kad egzistuoja Dievas, kuris viska sukure ir valdo, bet ne toks koki isivaizduoja zmones, nekrikscioniskas Kristus ar dar koks.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

Charakterio tipas: ISTP

03 Sausis 2012

aišku čia teorija ne faktas,nereikia aklai patikėti iškarto...

Ir kam DIEVUI laikas?Jis gi Dievas...už laiko ribų. :1grin:
fantazuoju...Dievas mus sukurė taip kaip žmogus sukurė žaidimą sims,
jei simai butu tokie pat sumanus kaip žmones jie vistiek nesurastu Dievo nes
jie tik žaidimo dalis,o ne kurėjas kuriam negalioja visokios fizikos...
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

04 Sausis 2012

Tame ir esmė, kad Dievas nieko nevaldo. Jis nevaldo ateities. Tam jis ir davė kiekvienam žmogui laisvę rinktis - kad pats nuspręstų, kokia jo ateitis bus, nuodėminga, ar vedina gražių tikslų. Ir pats galėtų ją pakeisti. Manymas, kad Dievas viską valdo ir yra viską numatęs, yra labai klaidinga. Dievas nevaldo žmonių. Jis juos myli, tačiau kiekvienas žmogus pats renkasi kaip gyventi. Krikščionybė - meilės religija. Taip, kaip kiekvienas įsimylėjėlis bijo prarasti vienas kitą, taip ir Dievas bijo prarasti mus, tačiau renkamės patys.
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

15 Sausis 2012

http://www.tikratiesa.lt/zmogus-islipes-is-dugno-visos-dalys-t549.html Dievas yra ir jis padeda tiems, kurie tiki juo.
Man NEĮDOMU nemokami pakvietimai, mafijos, fermos ir kitos socialinės nesąmonės!
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

15 Sausis 2012

Jūs ne taip viską suprantat. Nėra to dievo, kuris yra kaip materialus objektas. Dievas yra visur.

Dauguma
Dauguma

30 Sausis 2012

Tiesa yra tai ką tu pats kaip individas savo proteli priimi kaip tiesą, nepamenu kas taip pasakė. Faktas, jei tai žmonės suprastų, būtų išvengiama nereikalingų ginčų.
Man asmeniškai Dievo nėra, bet mano draugei jis yra ir tai nereiškia, kad mes negalime po vienu stogu gyventi.

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

30 Sausis 2012

Kaip kažkas yra pasakęs.Dievas tai gamta,visata. :1wink:

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

30 Sausis 2012

Paziurekit sita video. Ar dar kils kam klausimu apie Dieva, musu "vieninteles" zemes ir dangaus kureja?
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

31 Sausis 2012

Ir ką šituo video norėjai pasakyti?

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

01 Vasaris 2012

O ta kad mes evoliucijos kuriniai, atsirade is niekur. O kas biblija skaito ir 100% tiki Dievu, tai jam viska sukure Dievas, zmogus is Dievo, zeme is Dievo, o evoliucija melas..Sitaip masto religingi.

Dauguma
Dauguma

01 Vasaris 2012

Cia yra zmogaus reikalas: tiketi evoliucijos teorija, ar dievu. Vieni pamate si filmuka pagalvos: ar galejo visa tai atsirasti is nieko, visa plati visata, kiti - ar kazkoks padaras ar jega vadinama(s) dievu tai galejo sukurti. Taigi sis filmukas nieko neirodo. Ir nors man nepatinka krikscioniskas tikejimas, as visada toleruoju krikscionis ir kitus tikncius.

Dauguma
Dauguma

09 Vasaris 2012

kazkur ziurejau video kad senais laikais budavo zudomi zmones dievo vardu :) as nezinau kas yra dievas bet zinau kas jis nera... per paskutine zemes diena kaip kazkas sake , greiciau mano nuomone pasirodys skraidanti lekste negu dievas :) man juokas eina kai prie kaledu stalo visi zegnojas ir meldzias,vardan ko? :1laugh: ar tikit likimu? kad pvz jum yra lempta nugyvent tiek ir tiek metu? jei tikit palyskit po traukiniu,se ir jum likimas :)) as daugiau linkes tiket aukstesne jega ne musu civilizacijos,galetu jie pasirodyt ir daryt kazka tada butu idomu ziuret kaip reliagingi zmones sauktu o dieve padek! koks dieve?! kur jis? nera? :1laugh: jei kas isizeidet iskart atsiprasau,kiek zmoniu tiek nuomoniu. esu grieztai apsisprendes kad savo vaiku nekrikstysiu ir kuo toliau nuo baznycios :)
Ankstesnis

Grįžti į Apklausos ir plebiscitai

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"