Ar aš galiu tikėti į Dievą, jei esu masonas?

Nepraeik pro šalį, palik savo balsą!

Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

17 Spalis 2010

Ar aš galiu tikėti į Dievą, jei esu masonas?

Matau šiame forume jūs nusimanote apie illuminati, masonybę, naują pasaulio tvarką. Aš tikiu, kad esu laisvasis masonas ir tai savyje jaučiu. Taip pat tikiu į žemės kūrėją - Dievą. Ar taip gali būti? Aš nesuprantu ar mane Dievas saugo ar mane globoja Velnio jėga? Jūsų forume supratau, kad masonai tiki į Velnią. Ar tai tiesa?
Vartotojo avataras

Rimtas narys
Rimtas narys

Charakterio tipas: ENTJ

17 Spalis 2010

Re: Ar aš galiu tikėti į Dievą, jei esu masonas?

Masonai tiki į vieną visatos architektą, kuris ir yra Liuciferis. Na aš nesu ekspertas, bet sąsaja su šėtonu: Biblijoje, pagal kai kurių krikščionių interpretaciją, teigiama, kad angelas Liuciferis pasidavė puikybei ir pavydui ir nupuolė – prarado savo kilnumą ir tapo velniu (šėtonu). Vis dėlto Biblijoje apie tai aiškiai nėra kalbama. Dantės „Dieviškojoje komedijoje“ maištingasis angelas Liuciferis, Dievo išdavikas, vaizduojamas sukaustytas pragaro dugne. Jis turi tris veidus, kurių nasruose kankinasi 3 didžiausi šio pasaulio nusidėjėliai – Kristų pardavęs Judas Iskariotas ir Cezarį išdavusieji Kasijus bei Brutas. Čia tu turi jausti kuo tu tiki ar Dievu ar Liuciferiu.
Realistas
Vartotojo avataras

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

20 Spalis 2010

O kodėl gi negali?
"Būna gandai, o būna faktai"

Dauguma
Dauguma

15 Gruodis 2010

klaustukas rašė:Matau šiame forume jūs nusimanote apie illuminati, masonybę, naują pasaulio tvarką. Aš tikiu, kad esu laisvasis masonas ir tai savyje jaučiu. Taip pat tikiu į žemės kūrėją - Dievą. Ar taip gali būti? Aš nesuprantu ar mane Dievas saugo ar mane globoja Velnio jėga? Jūsų forume supratau, kad masonai tiki į Velnią. Ar tai tiesa?

"Aš tikiu, kad esu laisvasis masonas ir tai savyje jaučiu" ???
Kaip tu jauti tai?? Ir kaip tu tiki, kad esi masonas? :D Pasidomek daugiau kas jie tokie. Ir ka reikia padaryti, kad juo tapti.

Dauguma
Dauguma

25 Liepa 2011

kas tu bebūtum, į savo dievą tikėt gali.
Vartotojo avataras

Besidomintis
Besidomintis

26 Liepa 2011

Nepriklausomai nuo to, kuo esi, gali tiketi kuo tinkamas... Dievu, velniu, troliais, fejomis, seniu salciu, dantuku feja, elfais, ziedu valdovu ar hariu poteriu...
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

01 Rugpjūtis 2011

Žiūrint pagal Bibliją tai nelabai išeina, kadangi kitaip apgaudinėtum pats save, masonai tiki į visatos architektą, o Biblijoje parašyta neturėk kitų dievų tik mane.

Dauguma
Dauguma

26 Rugsėjis 2011

Masonai - tai nėra atskira religinė kryptis. Masonai - tai tarptautinis judėjimas, besiremiantis savitarpio supratimo, draugystės, brolybės, lygybės, tarpusavio pagalbos idėjų ir t. t. propagavimu.
Taigi, vykdant tokią nesavanaudišką veiklą, niekas nedraudžia turėti savąjį Dievą, kaip aš jį suprantu. O koks manyje susiformavo Dievo įvaizdis - jau kitas klausimas. :1shocked:
Vartotojo avataras

Turi ką parašyti
Turi ką parašyti

27 Rugsėjis 2011

Jie tiki i visatos architekta, galbut del to jie ir pasivadine statytojais ir kai kurie simboliai atsiskleidzia architekturoje kas irgi turi rysi su statyba

Globalistų mėsa
Globalistų mėsa

Charakterio tipas: INFJ

29 Rugsėjis 2011

Musu proteviai tikedavo i daugiau dievu.Budavo kurimo dievas kuri mes laikome kristumi ir i griovima dieva-velnia.Jie kartu kurdavo ir griaudavo pasauli.Be ju dar budavo Perkunas,Saules...
Tikriausiai musu protevio siela i tavo kuna ilindusi :1rolleyes:
Vartotojo avataras

Dauguma
Dauguma

04 Lapkritis 2011

Kaip tu tiki kad esi masonas, jei dorai net nežinai kuo jie tiki..:D

• Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Autorius

Grįžti į Apklausos ir plebiscitai

Čia Jūsų nuomonė svarbi!
2010 - 2011 forumas „Tikratiesa.lt"